Ο Βεζένκοφ μένει στη Μπαρτσελόνα λόγω Μπαρτζώκα
Τις τελευταίες ημέρες ακούγεται έντονα το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ στον Άρη ως δανεικός από την Μπαρτσελόνα, όπου την περασμένη σεζόν δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Ο 20χρονος φόργουορντ τόνισε με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της Βουλγαρίας πως δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο και πως περιμένει να δει τον ρόλο που θα του δώσει ο νέος τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Γιώργος Μπαρτζώκας.
Τις τελευταίες ημέρες ακούγεται έντονα το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ στον Άρη ως δανεικός από την Μπαρτσελόνα, όπου την περασμένη σεζόν δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής.
Ο 20χρονος φόργουορντ τόνισε με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της Βουλγαρίας πως δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο και πως περιμένει να δει τον ρόλο που θα του δώσει ο νέος τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Γιώργος Μπαρτζώκας.
Συγκεκριμένα ο ΜVP της Α1 την σεζόν 2014-15 είπε αρχικά: «Ουδείς από το κλαμπ με έχει ενημερώσει ότι θα αποχωρήσω για άλλη ομάδα. Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης της Μπαρτσελόνα. Η απόφαση είναι, καθαρά, δική της.
Εξ όσων γνωρίζω, με θέλουν μαζί τους, ενώ ο νέος κόουτς θα μου δώσει συγκεκριμένο ρόλο, για τον οποίο θα παλέψω! Ξέρω ότι τίποτα δεν πρόκειται να μου χαριστεί».
Αναφερόμενος στον Γιώργο Μπαρτζώκα υπογράμμισε: «Δεν είμαι ο κατάλληλος για να μιλήσω για τον κόουτς. Είναι ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κατέκτησε την Ευρωλίγκα. Είναι πολύ καλός στη δουλειά του, ενώ ελπίζω να έχουμε καλή επικοινωνία και συνεργασία στην Μπαρτσελόνα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κείτ Γουίνσλετ: Περπατώντας στο κόκκινο χαλί αγκαλιά με τον γιο της στην πρεμιέρα της ταινίας τους
- Mπαρτσελόνα: Το νέο λούτρινο της μασκότ CAT «εξαφανίστηκε» σε χρόνο-ρεκόρ
- Hellenic Train: Διακόπηκαν τα δρομολόγια στο τμήμα Λάρισα – Λειανοκλάδι λόγω της υπερχείλισης του Ενιπέα
- Πασκουάλ για την Μπαρτσελόνα και το NBA Europe: «Είμαστε στην Euroleague»
- Μαλακάσα: Οδηγός χάνει τον έλεγχο και πέφτει πάνω στις προστατευτικές μπάρες και σε λεωφορείο
- Δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω» – Το ηχητικό που ανατρέπει την ομολογία στην υπόθεση
- Τσερνόμπιλ: Η προστατευτική κατασκευή δεν μπλοκάρει πλέον τη ραδιενέργεια οκτώ μήνες μετά το πλήγμα
- Κακοκαιρία Byron: Συναγερμός στη Λάρισα – Πλημμύρισαν τα πρώτα σπίτια από την υπερχείλιση του Ενιπέα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-eser-tokas-54876734-25854069-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442