Με το «διπλό» έφυγε από τη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ (Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 0-2) στον πρώτο αγώνα της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Ο «δικέφαλος» του Βορρά βρίσκεται στην πρώτη θέση μαζί όμως με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος επικράτησε εύκολα της ΑΕΚ (Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 3-0) στη Λεωφόρο και... πάτησε και εκείνος κορυφή.
Με το «διπλό» έφυγε από τη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ (Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 0-2) στον πρώτο αγώνα της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.
Ο «δικέφαλος» του Βορρά βρίσκεται στην πρώτη θέση μαζί όμως με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος επικράτησε εύκολα της ΑΕΚ (Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 3-0) στη Λεωφόρο και… πάτησε και εκείνος κορυφή. Η βαθμολογία των πλέι οφ:
ΠΑΟΚ 7 Παναθηναϊκός 7 ΑΕΚ 5 Πανιώνιος 1 Η επόμενη αγωνιστική (26/5/2016) 18:15 ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 20:30 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.