Έφτασε Αθήνα ο Λέτο, αποθέωση από τον κόσμο του ΠΑΟ
Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προσγειώθηκε λίγο μετά τις 18:00 ο Σεμπάστιαν Λέτο για να ολοκληρώσει την επιστροφή του στον Παναθηναικό. Στο αεροδρόμιο είχαν μαζευτεί αρκετοί οπαδοί του «τριφυλλιού», οι οποίοι τον αποθέωσαν για αρκετή ώρα.
Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προσγειώθηκε λίγο μετά τις 18:00 ο Σεμπάστιαν Λέτο για να ολοκληρώσει την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό. Στο αεροδρόμιο είχαν μαζευτεί αρκετοί οπαδοί του «τριφυλλιού», οι οποίοι τον αποθέωσαν για αρκετή ώρα.
Ο Αργέντινος ταξίδεψε από τη Ρώμη στην Αθήνα και μόλις κατέβηκε από το αυτοκίνητο φορούσε κασκόλ των «πράσινων», ποζάρε για τις πρώτες φωτογραφίες και στη συνέχεια έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.
«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Περίμενα την επιστροφή μου και σήμερα μου δόθηκε ξανά η ευκαιρία. Είναι φανταστικοί οι οπαδοί που έχουν έρθει εδώ, δεν μπορείς να το εξηγήσεις με λόγια, αλλά είναι ιδιαίτερη η χαρά που βρίσκομαι εδώ και πάλι. Έχω έρθει πίσω για αυτούς τους φιλάθλους», ήταν τα πρώτα λόγια του.
Ο 29χρονος θα περάσει την Παρασκευή τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο με τους «πράσινους».
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί
Βάιος Μπαλάφας
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας