Παναθηναϊκός: «Το Σάββατο στηρίζουμε το Τριφύλλι με τραγούδι»
Το «αιώνιο» ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο πλησιάζει και από το «τριφύλλι» κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους ο αγώνας να ολοκληρωθεί κανένα απολύτως πρόβλημα. Έτσι λοιπόν με ανάρτηση μέσω της επίσημης σελίδας στο facebook, οι «πράσινοι» ζήτησαν από τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα του μόνο με το τραγούδι.
Το «αιώνιο» ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο πλησιάζει και από το «τριφύλλι» κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους ο αγώνας να ολοκληρωθεί κανένα απολύτως πρόβλημα.
Έτσι λοιπόν με ανάρτηση μέσω της επίσημης σελίδας στο facebook, οι «πράσινοι» ζήτησαν από τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα του μόνο με το τραγούδι.
Αναλυτικά: «Στον αγώνα του Σαββάτου κλωτσάμε τη βία έξω από το γήπεδο και στηρίζουμε το Τριφύλλι μόνο με τραγούδι!»
Το ντέρμπι θα διεξαχθεί το Σάββατο σε μια κατάμεστη Λεωφόρο, αφού έχει ήδη ανακοινωθεί το sold out από τον Παναθηναϊκό.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.