Γιαννιώτης: «Θέλω να κλείσω την καριέρα μου με μετάλλιο στο Ρίο»
Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου του Καζάν ο Σπύρος Γιαννιώτης πρόσθεσε ακόμη μια διάκριση στο πλούσιο παλμαρέ του, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στα 10 χιλιόμετρα ανοιχτής θάλασσας, δείχνοντας ότι παραμένει απολύτως ανταγωνιστικός στο υψηλότερο επίπεδο. Επόμενος μεγάλος στόχος για τον σπουδαίο Έλληνα κολυμβητή θα είναι η μοναδική διάκριση που λείπει από τη συλλογή του, δηλαδή το Ολυμπιακό μετάλλιο. Ο Γιαννιώτης θα προσπαθήσει να το πετύχει του χρόνου, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, όπως δήλωσε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.
Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου του Καζάν ο Σπύρος Γιαννιώτης πρόσθεσε ακόμη μια διάκριση στο πλούσιο παλμαρέ του, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στα 10 χιλιόμετρα ανοιχτής θάλασσας, δείχνοντας ότι παραμένει απολύτως ανταγωνιστικός στο υψηλότερο επίπεδο.
Επόμενος μεγάλος στόχος για τον σπουδαίο Έλληνα κολυμβητή θα είναι η μοναδική διάκριση που λείπει από τη συλλογή του, δηλαδή το Ολυμπιακό μετάλλιο. Ο Γιαννιώτης θα προσπαθήσει να το πετύχει του χρόνου, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, όπως δήλωσε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.
«Πέτυχα το βασικό στόχο μου, που ήταν να μπω στην πρώτη δεκάδα και να πάρω την πρόκριση για το Ρίο. Υπολόγισα σωστά τις δυνάμεις μου στην κούρσα και με καλή τακτική πρόσθεσα ένα ακόμη μετάλλιο στη συλλογή μου. Είμαι πολύ χαρούμενος καθώς με διαρκή και επίπονη δουλειά, για πολλά χρόνια, συνεχίζω τις διακρίσεις» υπογράμμισε ο Κερκυραίος πρωταθλητής.
Οι Αγώνες της Βραζιλίας θα είναι οι πέμπτοι στην καριέρα του 36χρονου Γιαννιώτη, ο οποίος θα ήθελε το φινάλε στην καριέρα του να συνοδευτεί από ένα Ολυμπιακό μετάλλιο.
«Από πέρυσι κυνηγούσα αυτό το »εισιτήριο». Θα προσπαθήσω να ανέβω στο βάθρο στη Βραζιλία, ένα μετάλλιο που έχασα στις λεπτομέρειες στο Λονδίνο το 2012. Το θέλω πολύ, καθώς θα είναι οι τελευταίοι μου Αγώνες και στοχεύω να κλείσω την καριέρα μου με τον καλύτερο τρόπο», υπογράμμισε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Καυγάς στη λήξη του Μπουλς – Μπακς λόγω καρφώματος του Αντετοκούνμπο (vid)
- Η μετανάστευση στην Ευρώπη αλλάζει – Πώς θα διαμορφωθούν οι τάσεις το επόμενο έτος
- Δημόσια πανεπιστήμια: Προς διαγραφή 280.000 φοιτητές – 35.000 αιτήθηκαν παράταση σπουδών
- Μοντέρνοι «Λουδίτες» και καρυκεύματα: Οι καταναλωτικές τάσεις που θα δούμε το 2026
- Χάρις Αλεξίου: Γενέθλια για την τραγουδίστρια που έγινε 75 χρόνων – Το μήνυμά της
- Η AI εισβάλλει στη διαδικασία προσλήψεων και δημιουργεί «φαύλο κύκλο» δυσαρέσκειας
- Επιμένουν για Λάτσιο και Ιωαννίδη οι Ιταλοί: «Τον παρακολουθεί ενόψει καλοκαιριού…»
- Ανταρκτική: Γραμματοκιβώτιο με βασιλική σφραγίδα στο …τέλος του κόσμου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jerry-zhang-1mBXWoGoI-s-unsplash-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442