Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Ο Λούκας αφήνει τον ΠΑΟΚ για τη Λα Κορούνια

Ο Λούκας αφήνει τον ΠΑΟΚ για τη Λα Κορούνια

Ούτε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, ούτε και οι θερμές εκδηλώσεις του κόσμου στην Τούμπα, δεν στάθηκαν ικανά να μεταπείσουν και να συγκινήσουν τον Ισπανό Λούκας Πέρεθ να αλλάξει γνώμη και να παραμείνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για την συνέχεια της φετινής περιόδου. Ο Ισπανός επιθετικός αποχαιρέτησε την Τούμπα και τον κόσμο του ΠΑΟΚ μετά την πολύ καλή χθεσινή εμφάνιση και το καθοριστικό γκολ που σημείωσε απέναντι στη Σπάρτακ Τρνάβα και πλέον πρέπει σύντομα να θεωρηθεί και επίσημα απών από το ρόστερ της ομάδας.

Ούτε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, ούτε και οι θερμές εκδηλώσεις του κόσμου στην Τούμπα, δεν στάθηκαν ικανά να μεταπείσουν και να συγκινήσουν τον Ισπανό Λούκας Πέρεθ να αλλάξει γνώμη και να παραμείνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για την συνέχεια της φετινής περιόδου.

Ο Ισπανός επιθετικός αποχαιρέτησε την Τούμπα και τον κόσμο του ΠΑΟΚ μετά την πολύ καλή χθεσινή εμφάνιση και το καθοριστικό γκολ που σημείωσε απέναντι στη Σπάρτακ Τρνάβα και πλέον πρέπει σύντομα να θεωρηθεί και επίσημα απών από το ρόστερ της ομάδας. Ο ίδιος θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της Λα Κορούνια, με την οποία έχει ήδη συμφωνήσει ως το καλοκαίρι του 2019, αφού εκτός από τον κόσμο χαιρέτησε μετά το ματς και την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Μετά την λήξη του αγώνα ο Λούκας και ο ατζέντης του, Ροντρίγκο Φερνάντεθ Λοβέγιε, είχαν δείπνο με τον Ιβάν Σαββίδη, το οποίο κατέληξε να είναι αποχαιρετιστήριο. Τις προηγούμενες μέρες σε ένα παρόμοιο τετ-α-τετ ο Λούκας με τον ατζέντη του είχαν καταστήσει σαφές στην Φρανκ Αρνεσεν πως η επιθυμία του παίκτη είναι ισχυρή, για να συνεχίσει την Λα Κορούνια και γνωστοποίησαν στον αθλητικό διευθυντή της ομάδας πως το θέμα δεν ήταν οικονομικό, αλλά προσωπική επιλογή για την συνέχεια της καριέρας του.

Αυτό που απομένει είναι να ανακοινωθεί επίσημα η μετακίνηση του Λούκας από την μία ομάδα στην άλλη και ίσως και οι λεπτομέρειες της συμφωνίας αυτής σε οικονομικό επίπεδο. Οι πληροφορίες μιλούν για 1,5 εκατ. ευρώ που θα μπουν στα ταμεία του ΠΑΟΚ, ποσοστό μεταπώλησης κοντά στο 50% και επιπλέον χρήματα, αν η Λα Κορουνια παραμείνει και του χρόνου στην πρώτη κατηγορία και ο Λούκας σημειώσει συγκεκριμένο αριθμό γκολ και πάνω.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Headlines:
Δείτε όλες τις Τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο