«Ευχόμαστε να έχει θετική κατάληξη η υπόθεση Τουρέ» είπε ο Ζανέτι
Κοντά στη μετακίνηση του στην Ίντερ βρίσκεται ο Γιάγια Τουρέ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Χαβιέ Ζανέτι, στη «Gazzetta dello Sport». Ο Ιβοριανός βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τη Μάντσεστερ Σίτι, μετά από 5 χρόνια παρουσίας στην αγγλική ομάδα, με την Ίντερ να του προσφέρει τριετές συμβόλαιο.
Κοντά στη μετακίνηση του στην Ίντερ βρίσκεται ο Γιάγια Τουρέ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Χαβιέ Ζανέτι, στη «Gazzetta dello Sport».
Ο Ιβοριανός βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τη Μάντσεστερ Σίτι, μετά από 5 χρόνια παρουσίας στην αγγλική ομάδα, με την Ίντερ να του προσφέρει τριετές συμβόλαιο.
«Σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε, πραγματικά ευελπιστούμε και ευχόμαστε να έχουμε θετική κατάληξη στην υπόθεση. Θα φέρει μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ αν έρθει στην ομάδα μας», ήταν τα λόγια του Ζανέτι.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας