Πρόταση από τη Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα από την Αλ Χιλάλ φέρεται να έχει ο Παναθηναϊκός για τον Ντάνιελ Πράνιτς, σύμφωνα με δημοσιεύματα της Τετάρτης στον αθλητικό Τύπο.
Πρόταση από τη Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα από την Αλ Χιλάλ φέρεται να έχει ο Παναθηναϊκός για τον Ντάνιελ Πράνιτς, σύμφωνα με δημοσιεύματα της Τετάρτης στον αθλητικό Τύπο.
Με τα τωρινά δεδομένα θεωρείται δύσκολο να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και τη νέα χρονιά ο Κροάτης άσσος.
Οι Άραβες είναι έτοιμοι να προσφέρουν ως και 150.000 ευρώ στους «πράσινους» για να πάρουν τον Πράνιτς, ο οποίος έχει έναν χρόνο ακόμα στο συμβόλαιό του με το «τριφύλλι» και δύσκολα θα καταφέρει να φέρει μεγαλύτερη πρόταση.
Η Αλ Χιλάλ υπνεθυμίζεται έχει στις τάξεις της τον Γιώργο Σαμαρά, ενώ την προπονεί ο Γιώργος Δώνης.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν στη σημερινή προπόνηση Σάσα Βεζένκοφ και Τόμας Γουόκαπ - Αμφίβολος παραμένει για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός ο Βούλγαρος
Ο Ισπανός ρέφερι είχε σφυρίξει παιχνίδι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1 και άφησε (1/12/19) με παράπονα τους «ερυθρόλευκους». Είναι 20ός (τελευταίος!) στους ορισμούς της La Liga, τελευταίο του ματς στις 13/2