Επανέναρξη χωρίς κόσμο, αλλά με ντέρμπι στη Λεωφόρο…
Το ντέρμπι της Κυριακής (19:30) στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής, με την οποία επαναρχίζει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, αλλά σε άδεια γήπεδα. Η δράση, όμως, ξεκινάει το Σάββατο, όπου ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός φιλοξενείται (19:30) από τον αήττητο στην Κομοτηνή Πανθρακικό. Η πρώτη σέντρα θα γίνει στη Βέροια, όπου η ομώμυνη ομάδα υποδέχεται (15:00) τον Εργοτέλη, ενώ στις 17:15 θα γίνει ένα σπουδαίο και εξαιρετικά αμφίρροπο ματς ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο.
Το ντέρμπι της Κυριακής (19:30) στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής, με την οποία επαναρχίζει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ έπειτα από διακοπή μιας εβδομάδας, αλλά σε άδεια γήπεδα, καθώς αυτή ήταν η απόφαση της Πολιτείας για την καταπολέμηση της βίας.
Η δράση, όμως, ξεκινάει από το Σάββατο, όπου ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός φιλοξενείται (19:30) από τον αήττητο στην Κομοτηνή Πανθρακικό. Η πρώτη σέντρα θα γίνει στη Βέροια, όπου η ομώμυνη ομάδα υποδέχεται (15:00) τον Εργοτέλη, ενώ στις 17:15 θα γίνει ένα σπουδαίο και εξαιρετικά αμφίρροπο ματς ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο.
Για το γόητρο και όχι μόνο…
Πέραν του γοήτρου, το ντέρμπι ΠΑΟ – ΠΑΟΚ έχει και σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς μετά την αφαίρεση τριών βαθμών απ τον Παναθηναϊκό, η διαφορά των δύο ομάδων που διεκδικούν την 2η θέση στο πρωτάθλημα, μειώθηκε στους δύο βαθμούς. Κάτι που σημαίνει, ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται οπωσδήποτε την νίκη για να ξεπεράσει τους «πράσινους», ενώ οι γηπεδούχοι έχουν την πολυτέλεια να παίξουν για δύο αποτελέσματα.
Το πρόγραμμα (σ.σ. όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την NOVA) και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:
* Στον ΟΦΗ έχει επιβληθεί ποινή αφαίρεσης 10 βαθμών ** Στον Παναθηναϊκό έχει επιβληθεί ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών *** Η Νίκη Βόλου έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα
Η στάση του Λανουά και της ΚΕΔ δείχνει ότι συμφωνούν με το πέναλτι-φάντασμα υπέρ του ΠΑΟΚ καθώς δεν πρόκειται να ακουστούν… καμπάνες. Φωτιάς, Βεργέτης παραμένουν στους ορισμούς του Σαββατοκύριακου
Μαλλιά κουβάρια έγιναν οι παίκτες στο παιχνίδι των Σάουθ Αλαμπάμα με την ομάδα της Κόσταλ Καρολάινα γυναικών στην Πενσακόλα της Φλόριντα, με αποκορύφωμα ότι μια διαιτητής έχασε τις αισθήσεις της
LIVE: Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας για την 29η αγωνιστική της Premier League.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας