Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Το ΠΑΟΚ – Βουλιαγμένη ξεχωρίζει στην 15η αγωνιστική

Το ΠΑΟΚ – Βουλιαγμένη ξεχωρίζει στην 15η αγωνιστική

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Βουλιαγμένη ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο ανδρών. Το ματς είναι κρίσιμο κυρίως για το ΝΟΒ, ο οποίος χρειάζεται τη νίκη ώστε να παραμείνει σε απόσταση... βολής από Παναθηναϊκό και Εθνικό, τους οποίους θα υποδεχθεί προσεχώς στο Λαιμό, κυνηγώντας τη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου.

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Βουλιαγμένη ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο ανδρών. Το ματς είναι κρίσιμο κυρίως για το ΝΟΒ, ο οποίος χρειάζεται τη νίκη ώστε να παραμείνει σε απόσταση… βολής από Παναθηναϊκό και Εθνικό, τους οποίους θα υποδεχθεί προσεχώς στο Λαιμό, κυνηγώντας τη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου.

Από την πλευρά του, ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι πέμπτος κι αυτό δύσκολα θα αλλάξει ως το τέλος, θέλει όμως ενόψει πλέι-οφ να αποδείξει ότι μπορεί να κοντράρει τις ομάδες της πρώτης τετράδας. Αλλωστε, οι Θεσσαλονικείς είχαν αποσπάσει ισοπαλία από τη Βουλιαγμένη στον πρώτο γύρο και αύριο θα επιδιώξουν να επαναλάβουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τη… διεκπεραίωση των υποχρεώσεών του στο πρωτάθλημα, με αντίπαλο αυτή τη φορά στη Γλυφάδα τον τυπικά γηπεδούχο Υδραϊκό. Ο Παναθηναϊκός έχει θεωρητικά εύκολη αποστολή στο Ιλίσιο απέναντι στο Παλαιό Φάληρο, ενώ ο Εθνικός φιλοξενεί στον Πειραιά τη φορμαρισμένη Γλυφάδα και χρειάζεται τη νίκη, ώστε να παραμείνει στην τρίτη θέση.

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι θα γίνει στη Χίο, όπου ο τοπικός ΝΟΧ υποδέχεται το Καλαμάκι, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν βαθμούς για διαφορετικούς λόγους (αποφυγή πλέι-άουτ οι νησιώτες, πρόκριση στα πλέι-οφ οι φιλοξενούμενοι).

Τέλος, στη Νέα Σμύρνη διεξάγεται το ντέρμπι των ουραγών μεταξύ του -τυπικά γηπεδούχου- Νηρέα Λαμίας και του Πανιωνίου, με τους «κυανέρυθρους» να έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες μετά από ένα γύρο και να αναπτερώσουν τις ελπίδες τους για αποφυγή των πλέι-άουτ.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 28/2

«Αντ. Δημητρόπουλος» 15.00 Υδραϊκός-Ολυμπιακός (Δαμιανάκης, Στεφανάκης)

«Π. Καπαγέρωφ» 15.00 Εθνικός-Γλυφάδα (Σκαλοχωρίτης, Χατζηαναστασίου)

Νέας Σμύρνης 15.30 Νηρέας Λαμίας-Πανιώνιος (Σταυρίδης, Πολυχρονόπουλος)

Ιλίσιο 16.00 Παναθηναϊκός-Παλ. Φάληρο (Μπουδραμής, Βόσικας)

Ιωνικό 16.30 Χίος-Καλαμάκι (Κουρέτας, Αχλαδιώτης)

Ποσειδώνιο 17.00 ΠΑΟΚ-Βουλιαγμένη (Σταυρόπουλος, Σπανούδης)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 14 αγώνες)
1. Ολυμπιακός 235-50 42
2. Παναθηναϊκός 129-97 34
3. Εθνικός 145-117 33
4. Βουλιαγμένη 145-87 31
5. ΠΑΟΚ 132-136 23
6. Υδραϊκός 113-113 19
7. Καλαμάκι 96-118 18
8. Γλυφάδα 105-127 15
9. Παλαιό Φάληρο 116-153 12
10. Χίος 96-134 11
11. Πανιώνιος 96-153 8
12. Νηρέας Λαμίας 78-201 -3

* Ο Νηρέας Λαμίας έχει έναν μηδενισμό και -3 βαθμούς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο