Μετά από 5 ήττες, ο ΑΓΟΡ νίκησε τον Κόροιβο στην παράταση
Ο ΑΓΟ Ρεθύμνου έδωσε τέλος στο αρνητικό σερί των πέντε ηττών, επικρατώντας στην έδρα του με 78-66 στην παράταση (58-58κ.α.) του Κόροιβου Αμαλιάδας, σε αγώνα για την 16η ημέρα της Α1 Ανδρών.
Ο ΑΓΟ Ρεθύμνου έδωσε τέλος στο αρνητικό σερί των πέντε ηττών, επικρατώντας στην έδρα του με 78-66 στην παράταση (58-58κ.α.) του Κόροιβου Αμαλιάδας, σε αγώνα για την 16η ημέρα της Α1 Ανδρών. Κορυφαίοι των νικητών οι Σάφτενααρ, Φαγιέ και Κράβιτς, οι οποίοι σημείωσαν από 14 πόντους, ενώ από τον Κόροιβο ξεχώρισε ο Αγγελόπουλος με 17.
Ο Κόροιβος κατάφερε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους και με εξαντλητική άμυνα περιόρισε τους αντιπάλους στους 8 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο, η λήξη του οποίου τους βρήκε στο +14 (8-22).
Το επιθετικό κρεσέντο των φιλοξενούμενων, πάντως, κράτησε μέχρι το 13΄, όταν και προηγήθηκαν με +15 (9-24), καθώς στη συνέχεια εγκλωβίστηκαν στην αντίπαλη άμυνα ζώνης και ο ΑΓΟΡ με επιμέρους σκορ 14-7 πήρε το δρόμο προς τα αποδυτήρια στο -8 (23-31).
Το Ρέθυμνο περιόρισε στο ελάχιστο τα λάθη του στο υπόλοιπο της κανονικής διάρκειας, ισορρόπησε τα ριμπάουντ και κατάφερε με αυτόν τον τρόπο να καλύψει τα χαμηλά ποσοστά ευστοχίας του.
Με το παιχνίδι να έχει έρθει «στα ίσα του», καμμία ομάδα δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα με αποτέλεσμα το τέλος της τέταρτης περιόδου να τις βρει ισόπαλες 58-58.
Στο επιπλέον πεντάλεπτο, πάντως, οι γηπεδούχοι με σωστά αντανακλαστικά σε άμυνα και επίθεση έτρεξαν το εντυπωσιακό επιμέρους σκορ 20-8 και έφτασαν άνετα στο τελικό 78-66.
Τα δεκάλεπτα: 8-22, 23-31, 41-46, 58-58κ.α., 78-66 παρ.
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
LIVE: Άρης – Ατρόμητος. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Ατρόμητος για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports 2.
Μιχάλης Γρηγορίου και Ντούσαν Κέρκεζε έκαναν γνωστές τις 11άδες με τις οποίες Αρης και Ατρόμητος θα παραταχθούν στο Βικελίδης (7/3, 17.00) για το μεταξύ τους παιχνίδι.
Ο Ράφα Μπενίτεθ μίλησε για τις νίκες που έχει πετύχει η ομάδα του το τελευταίο διάστημα, το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, αλλά και για τη μάχη που ακολουθεί με την Μπέτις.