Εύκολες προκρίσεις για Τζόκοβιτς και Γουίλιαμς
O Νόβακ Τζόκοβιτς ξεκίνησε νικηφόρα στο Australian Open 2015 και επικρατώντας 3-0 σετ του Αλιάζ Μπέντενε και προκρίθηκε στο 2ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης Κουζνέτσοφ-Ράμος.
O Νόβακ Τζόκοβιτς ξεκίνησε νικηφόρα στο Australian Open 2015 και επικρατώντας 3-0 σετ του Αλιάζ Μπέντενε και προκρίθηκε στο 2ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης Κουζνέτσοφ-Ράμος.
Στις γυναίκες η Σερένα Γουίλιαμς επικράτησε άνετα την Βελγίδα Άλισον Βαν Ούιτβανκ 6-0, 6-4 και πέρασε στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης όπου θα παίξει με την Ρωσίδα Βέρα Ζβονάρεβα.
Η αδελφή της Βίνους Γουίλιαμς, επέστρεψε με νίκη καθώς επιβλήθηκε με 6-2, 6-2 της Ισπανίδας Μαρία Τερίσα.
Παράλληλα η δύο φορές κάτοχος του τροπαίου Βικτόρια Αζαρένκα, νίκησε 6-3, 6-2 την Αμερικανίδα Σλόαν Στέφενς. Στον επόμενο γύρο η τενίστρια από την Λευκορωσία θα αντιμετωπίσει την Δανέζα Καρολάιν Βοζνιάκι, η οποία απέκλεισε την νεαρή Αμερικανίδα Τέιλορ Τάουνσεντ 7-6, 6-2.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Ιουλία Καραπατάκη και οι Αταρ του Ταρ live στο Κύτταρο
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Μίνι ανασχηματισμός για Ερντογάν – Αντικατάστησε δύο υπουργούς
- Βάλε φαντασία στη ζωή σου, κάνει καλό
- Συνεχίζεται το ράλι στα ενοίκια – Οι δέκα πιο ακριβές περιοχές
- Αλβανία: Αντικυβερνητική διαδήλωση – Μολότοφ, τραυματισμοί και συλλήψεις
- Συνταγή: Φριτάτα με πατάτες και τυρί
- Η αντιαεροπορική άμυνα της Ρωσίας απέκρουσε επιδρομή drones της Ουκρανίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)







































































![Ιράν: Ο Αραγκτσί λέει πως έχει δώσει εντολή για σχέδιο που θα διασφαλίζει την μη ανάπτυξη πυρηνικών όπλων [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/Araghchi-1-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442