Νίκες για Τσέλσι και Σίτι, απρόσμενη ήττα για τη Σαουθάμπντον
Ανετα η Τσέλσι (2-0 τη Χαλ), πιο δύσκολα η Μάντσεστερ Σίτι (1-0 τη Λέστερ) συνέχισαν με νίκες και η μεταξύ τους διαφορά των τριών βαθμών παραμένει αναλλοίωτη στην 16η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Εκείνη που παραπαίει, είναι η Σαουθάμπτον που γνώρισε τέταρτη συνεχόμενη ήττα, με 1-0 από τη Μπερνλι.
Ανετα η Τσέλσι (2-0 τη Χαλ), πιο δύσκολα η Μάντσεστερ Σίτι (1-0 τη Λέστερ) συνέχισαν με νίκες και η μεταξύ τους διαφορά των τριών βαθμών παραμένει αναλλοίωτη στην 16η αγωνιστική της Premier League.
Εκείνη που παραπαίει, είναι η Σαουθάμπτον που γνώρισε τέταρτη συνεχόμενη ήττα, με 1-0 από τη Μπερνλι.
Ετσι μόνη στην τέταρτη θέση εξακολουθεί να βρίσκεται η Γουέστ Χαμ, που έφυγε αήττητη και από το «Στάδιο του Φωτός» αποσπώντας 1-1 από τη Σάντερλαντ, ενώ έχασε και μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις με τον Κάρολ να πάρει το «διπλό».
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 16ης αγωνιστικής:
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σε επαναφορά του χρωμοσομικού ελέγχου προχώρησε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λος Άντζελες το 2028, αποκλείοντας έτσι τις τρανς αθλήτριες από τις γυναικείες κατηγορίες.
Ο Κασεμίρο δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ τον προσέγγισε ήδη για την Ίντερ Μαϊάμι με σκοπό να τον κάνει συμπαίκτη με τον Λιονέλ Μέσι.