Ο Στεφανίδης οδήγησε τη Λάρισα στη νίκη επί του Πιερικού
Με δύο γκολ του Στεφανίδη (64', 77') η Λάρισα επικράτησε με 2-0 του Πιερικού στο Αλκαζάρ στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 4ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Football League (Β' Εθνικής). Τα υπόλοιπα ματς θα διεξαχθούν την Κυριακή και τη Δευτέρα, με το παιχνίδι Αχαρναϊκός - ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στη Ριζούπολη και όχι στο γήπεδο του Μενιδίου, να ξεχωρίζει και να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Με δύο γκολ του Στεφανίδη (64′, 77′) η Λάρισα επικράτησε με 2-0 του Πιερικού στο Αλκαζάρ στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 4ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Football League (Β’ Εθνικής). Τα υπόλοιπα ματς θα διεξαχθούν την Κυριακή και τη Δευτέρα, με το παιχνίδι Αχαρναϊκός – ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στη Ριζούπολη και όχι στο γήπεδο του Μενιδίου, να ξεχωρίζει και να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (20:30) τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη, με τους Ερυθρόλευκους να στοχεύουν στη νίκη για να ισοφαρίσουν τη σειρά των playoffs σε 1-1.
Ο Νεμάνια Νέντοβιτς παραχώρησε δηλώσεις μετά την ήττα της Μονακό από τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι ήταν λανθασμένη η επιλογή του να φύγει από τους Πράσινους.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας