Ο Σαρρής επέλεξε τον Γκιρτζίκη ως νέο πρόεδρο της ΚΕΔ
Λίγες ώρες μετά την απόφασή του Γιώργου Καραμελίδη να παραιτηθεί για προσωπικούς λόγους από τη θέση του προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Σαρρής, όρισε ως αντικαταστάτη του τον Γιώργο Γκιρτζίκη. Έτσι, η αλλαγή στην ηγεσία της ΚΕΔ ήταν άμεση, έπειτα από προσωπική απόφαση του κ. Σαρρή, όπως προβλέπεται και από τις σχετικές διατάξεις.
Λίγες ώρες μετά την απόφασή του Γιώργου Καραμελίδη να παραιτηθεί για προσωπικούς λόγους από τη θέση του προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Σαρρής, όρισε ως αντικαταστάτη του τον Γιώργο Γκιρτζίκη.
Έτσι, η αλλαγή στην ηγεσία της ΚΕΔ ήταν άμεση, έπειτα από προσωπική απόφαση του κ. Σαρρή, όπως προβλέπεται και από τις σχετικές διατάξεις.
Ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ, έχει διατελέσει πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης, ταμίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αλλά και εκπρόσωπός της στο Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ.
Στον χώρο του ποδοσφαίρου, θεωρείται άνθρωπος χαμηλών τόνων, δεν έχει αναμιχθεί ποτέ σε «κόντρες» μεταξύ ομάδων και παραγόντων και διαθέτει μετάλη εμπειρία που θα τον βοηθήσει να ηγηθεί σε έναν τόσο δύσκολο τομέα, αλλά και σε μία τόσο νευραλγικής θέσης.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Με απόφαση του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Σαρρή, όπως προβλέπεται και από τις σχετικές διατάξεις, νέος πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, μετά την παραίτηση του Γιώργου Καραμελίδη, ορίστηκε ο Γιώργος Γκιρτζίκης».
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
«Παλικάρι» η Νιούκαστλ, έπαιζε πάνω από 50 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά κατέκτησε σπουδαία νίκη με γκολ του Όσουλα στο φινάλε, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για 7η φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά το 2020, όταν και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιό της στη διοργάνωση, προκρίθηκε η Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 1-0 και άφησε επτά βαθμούς πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι. Εμφατικό διπλό με φόντο την τετράδα για την Τσέλσι, νίκη-ανάσα για τη Γουέστ Χαμ.