Περίπου 30.000 φίλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν τον σπουδαίο φιλικό αγώνα με τη Ρόμα. Οι "τζιαλορόσι" επικράτησαν 2-1 σε ένα ματς όπου η Ενωση άφησε θετικές εντυπώσεις. Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ τίμησε τον αρχηγό των Ρωμαίων, Φραντσέσκο Τότι.
Περίπου 30.000 φίλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν τον σπουδαίο φιλικό αγώνα με τη Ρόμα. Οι «τζιαλορόσι» επικράτησαν 2-1 σε ένα ματς όπου η Ενωση άφησε θετικές εντυπώσεις.
Ο Ιτούρμπε με απευθείας φάουλ στο 45΄ και ο Κεϊτά με κεφαλιά μετά από φάουλ του Φλορέντσι πέτυχαν τα γκολ των νικητών, ενώ η ΑΕΚ έχασε πολλές ευκαιρίες με κορυφαία ένα κλασικό τετ-α-τετ του Ντάρκο Ζόριτς, που έστειλε τη μπάλα άουτ στο 65΄.
Στο 85΄ ο Γεωργέας κέρδισε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Αλεξ Ντακόλ, αποζημιώνοντας με ένα γκολ τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ τίμησε τον αρχηγό των Ρωμαίων, Φραντσέσκο Τότι.
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί
Βάιος Μπαλάφας
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας