Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο 2ος προκριματικός γύρος του Champions League. H Λέγκια «καθάρισε τη μπουγάδα», αφού πέρασε σαν... σίφουνας (5-0) από την Ιρλανδία κόντρα στην Σεντ Πάτρικς που ήλπιζε μετά το 1-1 που είχε αποσπάσει στο πρώτο ματς της Βαρσοβίας. Η Στεάουα Βουκουρεστίου είχε κάνει την «προεργασία» από το πρώτο παιχνίδι στη Νορβηγία και στη ρεβάνς της Ρουμανίας, απλά επιβεβαίωσε την ανωρερότητά της ως ομάδα, κερδίζοντας την Στρομσγκόντσετ με 2-0.
Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο 2ος προκριματικός γύρος του Champions League. H Λέγκια «καθάρισε τη μπουγάδα», αφού πέρασε σαν… σίφουνας (5-0) από την Ιρλανδία κόντρα στην Σεντ Πάτρικς που ήλπιζε μετά το 1-1 που είχε αποσπάσει στο πρώτο ματς της Βαρσοβίας.
Η Στεάουα Βουκουρεστίου είχε κάνει την «προεργασία» από το πρώτο παιχνίδι στη Νορβηγία και στη ρεβάνς της Ρουμανίας, απλά επιβεβαίωσε την ανωρερότητά της ως ομάδα, κερδίζοντας την Στρομσγκόντσετ με 2-0.
Την έδρα της εκμεταλλεύτηκε και η Μάριμπορ, αφού έχοντας αποσπάσει 0-0 στη Βοσνία, νίκησε 2-0 τη Ζρίνσκι στη Σλοβενία και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο, όντας εξ αρχής το φαβορί.
Το σκανδιναβικό γόητρο, πάντως, «έσωσε» η Μάλμε, η οποία επιβλήθηκε της Βέντσπιλς με 1-0 μέσα στη Λετονία και σε συνδυασμό με το επίσης 1-0 από το πρώτο ματς στη Σουηδία, πήρε θριαμβευτική πρόκριση με δύο νίκες.
Όπως ακριβώς και η Ακτόμπε από το Καζακστάν που επικράτησε 3-0 απέναντι στη Ντιναμό Τιφλίδας, με το πρώτο ματς στη Γεωργία να έχει λήξει 0-1.
Από τα αποψινά αποτελέσματα, λοιπόν, ουσιαστικά επιβεβαιώθηκε ότι η Λέγκια θα αντιμετωπίσει τη Σέλτικ σε ένα αρκετά δυνατό ζευγάρι του 3ου προκριματικού γύρου, ενώ η Ελσίνκι θα είναι η αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ, καθώς νίκησε με 2-1 την Ραμποτνίτσκι.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ρεβάνς στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, (σε παρένθεση το σκορ της πρώτης αναμέτρησης): Τρίτη
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Με δύο γκολ του Βινίσιους και ένα του Βαλβέρδε, η Ρεάλ των 10 παικτών από το 77' (αποβολή Βαλβέρδε) νίκησε στο Μπερναμπέου την Ατλέτικο στο ντέρμπι της Μαδρίτης και παρέμεινε σε τροχιά «τίτλου».
Μπορεί να προηγήθηκε στο 1’, όμως η Ίντερ δεν κατάφερε να κερδίσει την Φιορεντίνα. Η Μίλαν πλησίασε στους έξι βαθμούς. Οι «βιόλα» πήραν μικρή ανάσα (+2 πάνω από την επικίνδυνη ζώνη)