Ο Αρτεάγκα… ψέλλισε κάτι για δωροδοκίες, αλλά δεν τα «πήρε»
Αποκάλυψη... βόμβα έκανε ο γνωστός Ισπανός διεθνής διαιτητής Χουάν Κάρλος Αρτεάγκα, δηλώνοντας πως στο παρελθόν του έχουν προσφέρει χρήματα πριν από ευρωπαϊκό τελικό για να υποστηρίξει μία εκ των δύο φιναλίστ, με τα σφυρίγματά του. Την αποκάλυψη αυτή έκανε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική εφημερίδα «Μarca», χωρίς πάντως να διευκρινίζει, αν επρόκειτο για τελικό Ευρωλίγκα ή Ευρωμπάσκετ και χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ταυτότητα του ανθρώπου που τον προσέγγισε για να τον χρηματίσει.
Αποκάλυψη… βόμβα έκανε ο γνωστός Ισπανός διεθνής διαιτητής Χουάν Κάρλος Αρτεάγκα, δηλώνοντας πως στο παρελθόν του έχουν προσφέρει χρήματα πριν από ευρωπαϊκό τελικό για να υποστηρίξει μία εκ των δύο φιναλίστ, με τα σφυρίγματά του.
Την αποκάλυψη αυτή έκανε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική εφημερίδα «Μarca», χωρίς πάντως να διευκρινίζει, αν επρόκειτο για τελικό Ευρωλίγκα ή Ευρωμπάσκετ και χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ταυτότητα του ανθρώπου που τον προσέγγισε για να τον χρηματίσει.
«Προσπάθησαν να με δωροδοκήσουν πριν σφυρίξω έναν ευρωπαϊκό τελικό. Αρνήθηκα, αλλά γνωρίζω πως δεν κάνει το ίδιο όλος ο κόσμος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός διαιτητής.
Στην πολύχρονη καριέρα του, ο Αρτεάγκα έχει διευθύνει τρεις ευρωπαϊκούς τελικούς: Ο πρώτος ευρωπαϊκός τελικός για τον Αρτεάγκα ήταν το Κίντερ Μπολόνια – Παναθηναϊκός το 2002 στην Μπολόνια με νικητή τον Παναθηναϊκό.
Ο δεύτερος τελικός που διεύθυνε ήταν πάλι για την Ευρωλίγκα και συγκεκριμένα το ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός το 2009 στο Βερολίνο.
Ο Παναθηναϊκός αναδείχτηκε πρωταθλητής Ευρώπης μετά από συγκλονιστική μάχη στη γερμανική πόλη. Εκτός από τον τίτλο… ανεξίτηλη στο χρόνο έχει μείνει και η εικόνα του Θανάση Γιαννακόπουλου να βγάζει χαρτονομίσματα από την τσέπη του και να τα επιδεικνύει κουνώντας τα στους διαιτητές έχοντας παράπονα από τα σφυρίγματά τους.
Σε εθνικό επίπεδο, ο Αρτεάγκα «σφύριξε» τον τελικό του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας τον περασμένο Σεπτέμβριο, ανάμεσα στη Λιθουανία και την πρωταθλήτρια Ευρώπης για πρώτη φορά στην ιστορία της, Γαλλία.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο Παναθηναϊκός θέλει να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά και μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει σύμφωνα με δημοσίευμα στη Βραζιλία, είναι αυτή του Φερεϊρίνια της Σάο Πάουλο.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας