Ήττα της Εθνικής με 12-11 από την Ουγγαρία στην Πάτρα
Η Εθνική ανδρών μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα ηττήθηκε από την Ουγγαρία με 12-11 σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Αντώνης Πεπανός» της Πάτρας για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του World League. Επόμενος αντίπαλος της εθνική μας η Κροατία στις 11 Μαρτίου.
Η Εθνική ανδρών μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα ηττήθηκε από την Ουγγαρία με 12-11 σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Αντώνης Πεπανός» της Πάτρας για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του World League.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που κατάφερε να προηγηθεί ακόμα και με τρία γκολ διαφορά (4-1) στο πρώτο οκτάλεπτο.
Στην συνέχεια όμως οι Μαγυάροι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα ισοφαρίζοντας στο τέλος του 2ου οκταλέπτου σε 6-6.
Τα πάντα κρίθηκαν στο τελευταίο μέρος του αγώνα όπου η Εθνική μας αν και προηγήθηκε με 11-10, ένα λεπτό πριν το τέλος οι Ούγγροι πέτυχαν δύο τέρματα φτάνοντας έτσι στη νίκη. Επόμενος αντίπαλος της εθνική μας η Κροατία στις 11 Μαρτίου. Τα οκτάλεπτα: 4-2, 2-4, 2-3, 3-3
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.