Εγκώμια του «Ζοτς» για τον Παναθηναϊκό και «καμπανάκι» για «Φενέρ»
Την Πέμπτη (20/1, 20:00, Δ.Τ.) o κόουτς της Φενέρμπαχτσε, Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα τεθεί αντιμέτωπος της επί 13 χρόνια ομάδας του, αλλά όπως εξήγησε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα, η αναμέτρηση για την 4ηη αγωνιστική του Top16 απέναντι στον αήττητο Παναθηναϊκό δεν θα μπορούσε να είχε έρθει σε χειρότερη χρονική στιγμή για τον τουρκικό σύλλογο. Ο Ζοτς πάντως, έπλεξε το εγκώμιο του Παναθηναϊκού και πώς αλλιώς να έκανε, βέβαια, αφού οι «πράσινοι» έχουν ξεκινήσει με το 3x3, ενώ η νέα ομάδα του μετράει 0/3 στον 5ο όμιλο και μία πιθανή νέα ήττα θα τη φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.
Την Πέμπτη (20/1, 20:00, Δ.Τ.) o κόουτς της Φενέρμπαχτσε, Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα τεθεί αντιμέτωπος της επί 13 χρόνια ομάδας του, αλλά όπως εξήγησε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα, η αναμέτρηση για την 4ηη αγωνιστική του Top16 απέναντι στον αήττητο Παναθηναϊκό δεν θα μπορούσε να είχε έρθει σε χειρότερη χρονική στιγμή για τον τουρκικό σύλλογο.
Ο Ζοτς πάντως, έπλεξε το εγκώμιο του Παναθηναϊκού και πώς αλλιώς να έκανε, βέβαια, αφού οι «πράσινοι» έχουν ξεκινήσει με το 3×3, ενώ η νέα ομάδα του μετράει 0/3 στον 5ο όμιλο και μία πιθανή νέα ήττα θα τη φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.
«Η αναμέτρηση απέναντι στον Παναθηναϊκό έρχεται σε μία δύσκολη χρονική στιγμή για εμάς. Πρώτα απ’ όλα επειδή αποδίδουν εξαιρετικά τον τελευταίο καιρό, είναι μία πολύ καλή ομάδα ιδίως στην άμυνα.
Είναι προφανές πως έπειτα το αρχικό 0-3 πρέπει να ανεβάσουμε το ρυθμό και να κάνουμε μία πολύ καλή εμφάνιση. Αν θέλουμε να διατηρήσουμε τις πιθανότητές μας στο ΤΟΡ 16, πρέπει να νικήσουμε.
Εύχομαι όλοι να έχουν συνειδητοποιήσει την υπάρχουσα κατάσταση και φυσικά ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και να υποστηρίξει την ομάδα», είπε ο 54χρονος Σέρβος προπονητής της Φενέρ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΣτΕ: «Φρένο» σε οικοδομικές άδειες χωρίς έγκριση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας
- Ρήξη Τσίπρα – ΣΥΡΙΖΑ λόγω «Αυγής» – Nεύρα και τάσεις φυγής στην Κουμουνδούρου
- Η τέχνη της απόλαυσης: Πώς να ζήσεις σαν bon vivant
- Δίπλα στους αγρότες Σωματεία και Ομοσπονδίες – Συγκέντρωση το απόγευμα στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης
- Ακίνητα: Στον πάγο οι αντικειμενικές αξίες μέχρι το 2027
- Συνταγή: Σουφλέ ζυμαρικών με μπρόκολο και κοτόπουλο
- Η παράλληλη επανεμφάνιση Καραμανλή και Σαμαρά εντείνει την πίεση του Μαξίμου
- Παρέμβαση Τραμπ για την εξαγορά της Warner Bros – «Πρόβλημα το μερίδιο της Netflix, θα εμπλακώ στην απόφαση»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Έκρηξη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μεξικό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/car-bomb-michoacan-150x74.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-igor-cibulsky-75306089-8637937-315x220.jpg)




























































![«Ο Ζελένσκι δεν έχει διαβάσει» την ειρηνευτική πρόταση ισχυρίζεται ο Τραμπ [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/2025-12-08T001426Z_1049272535_RC2ZBIA2EIWE_RTRMADP_5_USA-TRUMP-KENNEDY-CENTER-315x220.jpg)


![Κολομβία: Πτώματα που βρέθηκαν στη θάλασσα «ίσως» ανήκαν σε θύματα πλήγματος των ΗΠΑ [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/gustavopetro-315x220.jpg)
![Ουκρανία: Oι ειρηνευτικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ είναι εποικοδομητικές, αλλά όχι εύκολες, λέει o Ζελένσκι [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/2025-12-02T142339Z_520774740_RC2E8IAEKN5M_RTRMADP_5_UKRAINE-CRISIS-IRELAND-315x220.jpg)
![Έκρηξη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μεξικό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/car-bomb-michoacan-315x220.jpg)



![Όταν ο προτεινόμενος ως νέος αρχηγός της Μοσάντ τραυματίζονταν βαριά την 7η Οκτωβρίου [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/WhatsApp-Image-2025-12-04-at-14.19.42-315x220.jpeg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442