Nέο single για τον Άγγελο Ανδρεάτο το οποίο έρχεται από τα παλιά, αφού είναι η επανακυκλοφορία της γνωστής επιτυχίας του Χρήστου Κυριαζή, «Στο Ημεροβίγλι». Την ενορχήστρωση του τραγουδιού, έχει επιμεληθεί ο Σπύρος Μεταξάς, ο οποίος έχει προσαρμόσει το κομμάτι στα σύγχρονα μουσικά ακούσματα. Λίγα λόγια για τον Άγγελο Ανδρεάτο Ο Άγγελος Ανδρεάτος γεννήθηκε στην Κεφαλονιά. […]
Nέο single για τον Άγγελο Ανδρεάτο το οποίο έρχεται από τα παλιά, αφού είναι η επανακυκλοφορία της γνωστής επιτυχίας του Χρήστου Κυριαζή, «Στο Ημεροβίγλι».
Την ενορχήστρωση του τραγουδιού, έχει επιμεληθεί ο Σπύρος Μεταξάς, ο οποίος έχει προσαρμόσει το κομμάτι στα σύγχρονα μουσικά ακούσματα.
Λίγα λόγια για τον Άγγελο Ανδρεάτο Ο Άγγελος Ανδρεάτος γεννήθηκε στην Κεφαλονιά. Από τα 7 του χρόνια ξεκίνησε τις σπουδές του, στη μουσική μαθαίνοντας κιθάρα, πιάνο και μαντολίνο. Το 2002 διακρίθηκε με την τρίτη θέση στους Πανελλήνιους μουσικούς μαθητικούς αγώνες και σε ηλικία 16 χρόνων ασχολήθηκε επαγγελματικά με το τραγούδι.
Eίναι τελειόφοιτος σπουδαστής του «Fame studio» με καθηγήτρια την διεθνούς φήμης, Julie Massino. Τον Άγγελο Ανδρεάτο τον γνωρίσαμε πριν λίγα χρόνια, μέσα από το πρώτο του άλμπουμ «Μείνε εδώ», απ’ όπου το ομώνυμο κομμάτι αλλά και το single «Νιώσε το ρυθμό», έγιναν μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες, μένοντας για καιρό στο TOP 100 ελληνικών και ξένων τραγουδιών. Σε αυτό το άλμπουμ συνεργάστηκε με τους Master Tempo και τον Ηλία Πανταζόπουλο, σε δύο remixes.
Το καλοκαίρι του 2011 κυκλοφόρησε η δεύτερη προσωπική του δουλειά, με τίτλο «Άπιαστο Όνειρο». Το άλμπουμ του Άγγελου Ανδρεάτου, έχει ελαφρολαϊκά στοιχεία με σύγχρονο ήχο και τα τραγούδια των δύο album υπογράφουν δημιουργοί όπως οι: Σαράντης Αλιβιζάτος, Εύη Δρούτσα, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, Kοσμάς, Teo Tzimas, Μάριος Ψιμόπουλος, Πάνος Φαλάρας, Γιάννης Ιερεμίας, Θανάσης Γκαραβέλας, Αλεξάνδρα Μιχώτα, Δημήτρης Μπέρης, Μιχάλης Φάβιος, Βασίλης Δαραμούσκας, Γιώργος Σχοινάς, Εύριπος, Λουκάς Καλομοίρης, Τάσος Βουγιατζής, Σάββας Ηλιάδης, Γρηγόρης Βαξαβανέλης και ο ίδιος.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας