Πάμε Μουντιάλ με Κολομβία, Ιαπωνία και Ακτή Ελεφαντοστού!
Η Εθνική Ελλάδας κληρώθηκε στον 3ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας (12 Ιουνίου-13 Ιουλίου 2014) και η ομάδα του Φερνάντο Σάντος καλείται να αντιμετωπίσει την Κολομβία του Φαλκάο, την Ακτή Ελεφαντοστού των Ντρογκμπά και Γιάγια Τουρέ και την Ιαπωνία του Χόντα και του περίφημου Ιταλού τεχνικού Τζακερόνι. Το πρόγραμμα της Εθνικής: Σάββατο 14 Ιουνίου 2014: Κολομβία - Ελλάδα (19:00, Μπέλο Οριζόντε), Παρασκευή 20 Ιουνίου: Ιαπωνία - Ελλάδα (01:00, Νατάλ) και Τρίτη 24 Ιουνίου 2014: Ελλάδα - Ακτή Ελεφαντοστού (23:00, Φορταλέσα). Δείτε τι δήλωσαν Σάντος και διεθνείς, κρατείστετο πλήρες πρόγραμμα στους οκτώ ομίλους και «γνωρίστε» τις τρεις αντιπάλους της Ελλάδας.
Η Εθνική Ελλάδας κληρώθηκε στον 3ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας (12 Ιουνίου-13 Ιουλίου 2014) και η ομάδα του Φερνάντο Σάντος καλείται να αντιμετωπίσει την Κολομβία του Φαλκάο, την Ακτή Ελεφαντοστού των Ντρογκμπά και Γιάγια Τουρέ και την Ιαπωνία του Χόντα και του περίφημου Ιταλού τεχνικού Τζακερόνι. Το πρόγραμμα της Εθνικής: Σάββατο 14 Ιουνίου 2014: Κολομβία – Ελλάδα (19:00, Μπέλο Οριζόντε), Παρασκευή 20 Ιουνίου: Ιαπωνία – Ελλάδα (01:00, Νατάλ) και Τρίτη 24 Ιουνίου 2014: Ελλάδα – Ακτή Ελεφαντοστού (23:00, Φορταλέσα). Από τους οκτώ ομίλους στην επόμενη φάση προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογίας.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας