«Μπαλωθιά» του Πλατανιά στο «Βικελίδης» με Γουνδουλάκη
Την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας πανηγύρισε ο Πλατανιάς, που επικράτησε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» του Άρη με 2-1 (43΄ Τόρες, 83΄ Γουνδουλάκης - 72΄ Ουντότζι) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ.
Την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας πανηγύρισε ο Πλατανιάς, που επικράτησε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» του Άρη με 2-1 (43΄ Τόρες, 83΄ Γουνδουλάκης – 72΄ Ουντότζι) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ.
Ο Άρης προσπάθησε και πέτυχε να ελέγξει το ρυθμό του παιχνιδιού, είχε διάθεση και καλή κυκλοφορία αλλά δεν μπορούσε να πατήσει στην αντίπαλη περιοχή και ως εκ τούτου να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να απειλήσει άμεσα και να φτάσει στην επίτευξη κάποιου τέρματος.
Μια άστοχη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τάτου στο 6ο λεπτό και μια κεφαλιά του Ουντότζι από σέντρα του Ίμπε, που επίσης πέρασε άουτ στο 22΄, ήταν οι μοναδικές αξιόλογες φάσεις ως το 43ο λεπτό, οπότε οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» το «Κλεάνθης Βικελίδης» σκοράροντας στη μοναδική ευκαιρία τους στο πρώτο 45λεπτο: ο Μοράλ σέντραρε από αριστερά και ο Τόρες τελείωσε υποδειγματικά τη φάση κάνοντας το 0-1 με εν κινήσει αριστερό σουτ, σκοράροντας για τρίτη συνεχή αγωνιστική το τρίτο γκολ του στο πρωτάθλημα.
Οι παίκτες του Μιλίνκοβιτς μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη για να φτάσουν στην ισοφάριση κι έτσι στο 50΄ ο Γιωργαλλίδης εξουδετέρωσε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Παπαδόπουλου, ενώ στο επόμενο λεπτό η προσπάθεια του Ουντότζι κατέληξε άουτ.
Σταδιακά οι Κρήτες ισορρόπησαν, όμως δέχθηκαν την ισοφάριση ακριβώς στο σημείο που φαινόταν να κρατούν άνετα το αποτέλεσμα: στο 72ο λεπτό ο Τάτος εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Ουντότζι, που έπαιζε τραυματίας από το πρώτο ημίχρονο, έκανε το 1-1 με κεφαλιά, σκοράροντας επίσης για τρίτη συνεχή αγωνιστική.
Οι γηπεδούχοι δεν έμελλε πάντως να χαρούν για πολύ, καθώς στο 83΄ ο πολύπειρος Φανούρης Γουνδουλάκης κινήθηκε υποδειγματικά στο χώρο, ο Μοράλ τού έβγαλε ιδανική κάθετη πάσα και ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Διούδη για το 1-2, δίνοντας ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α. Κουτσιαύτης (Άρτας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ουντότζι – Φαΐσκα, Μοράλ, Δημήτρης, Στόλερ, Ράφαελ, Γιωργαλλίδης
ΑΡΗΣ (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Ψυχογιός, Μαργαρίτης, Ηρακλής, Τριανταφυλλάκος, Τάτος, Ουντότζι, Νταμαρλής (85΄ Σουνάς), Παπαδόπουλος, Ίμπε (57΄ Σταυρόπουλος), Έλσνερ
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιωργαλλίδης, Ζουμπουλάκης, Δημήτρης (71΄ Ραφαέλ), Φερνάντεζ, Φαΐσκα, Σιώπης, Τετέ, Αγκιλέρα (86΄ Ιντζίδης), Τόρες, Μοράλ, Μπέλιτς (67΄ Γουνδουλάκης)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πλοία του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ συγκρούστηκαν στην Καραϊβική [βίντεο]
- Οι ΗΠΑ κλείνουν το γραφείο της DEA στη Δομινικανή Δημοκρατία εξαιτίας κατηγοριών για διαφθορά
- Συμφωνία Ταϊβάν – ΗΠΑ με μείωση των δασμών και αύξηση των αγορών αμερικανικών προϊόντων
- Γουατεμάλα: Ο δημοσιογράφος Ρουβέν Σαμόρα βγαίνει από τη φυλακή και τίθεται σε κατ’ οίκον κράτηση
- Από «ζόμπι» σε γίγαντα της AI – Πώς η SK Hynix έγινε ο κρυφός σύμμαχος της Nvidia
- Στην ΑΕΚ μέχρι το 2027 ο Πέτρος Μάνταλος
- «Οι ΗΠΑ είναι απολύτως προσηλωμένες στο ΝΑΤΟ» – «Δεν ανησυχώ για τις διαφωνίες» λέει ο Μαρκ Ρούτε
- Το Spotify τριπλασιάζει τα κέρδη του μετά την αύξηση των τιμών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/jeswin-thomas-UiL3INnJzQw-unsplash-1-315x220.jpg)








![Πλοία του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ συγκρούστηκαν στην Καραϊβική [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/uss-truxtun-128x85.jpg)





















![Πλοία του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ συγκρούστηκαν στην Καραϊβική [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/uss-truxtun-315x220.jpg)









































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442