Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
«Πράσινη» ανακοίνωση για την αθώωση του Π.Αγγελόπουλου

«Πράσινη» ανακοίνωση για την αθώωση του Π.Αγγελόπουλου

Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις των δύο «αιωνίων» με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός αυτή τη φορά, με αφορμή της ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την αθώωση του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, να κάνει λόγο για θρασύτατο περιεχόμενο και λασπολογίες. Μάλιστα καλεί τον αθλητικό δικαστή να ξαναδιαβάσει την ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» για να δει ποιους απήλλαξε.

Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις των δύο «αιωνίων» με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός αυτή τη φορά, με αφορμή της ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την αθώωση του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, να κάνει λόγο για θρασύτατο περιεχόμενο και λασπολογίες.

Μάλιστα καλεί τον αθλητικό δικαστή να ξαναδιαβάσει την ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» για να δει ποιους απήλλαξε.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν κρίνει ότι υπάρχει λόγος να απαντήσει στην γεμάτη θριαμβολογίες και λασπολογίες ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Όμως, αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ να ξαναδιαβάσει προσεκτικά το θρασύτατο περιεχόμενο της ανακοίνωσης της ΚΑΕ Ολυμπιακός για να αντιληφθεί ποιους απήλλαξε!

Οι άνθρωποι θριαμβολογούν όταν όλη η Ελλάδα έχει δει το βίντεο με τον έναν εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός να κάνει άσεμνες χειρονομίες προς τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Προφανώς πρόκειται για κινήσεις που προάγουν το ευ αγωνίζεστε και το αθλητικό ιδεώδες και που δεν έλαβαν «επαρκή» προβολή/δημοσιότητα. Σήμερα μάθαμε λοιπόν ότι οι άσεμνες χειρονομίες δεν συνιστούν δυσφήμιση του αθλήματος και προφανώς δημιουργείται έτσι ένα δεδικασμένο που θα διασφαλίζει την ατιμωρησία στις περιπτώσεις αυτές. Άρα να μη λέμε ό,τι θέλουμε, αλλά να κάνουμε ό,τι θέλουμε.

ΥΓ: Άρθρο 68 Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού.

Παράγραφος 1

Οι Κ.Α.Ε – μέλη του Ε.Σ.Α.Κ.Ε, τα μέλη των διοικήσεων τους, οι υπάλληλοί και λοιποί συνεργάτες και προστηθέντες τους ως και τα με οποιονδήποτε τρόπο συνδεόμενα μαζί τους πρόσωπα, οι καλαθοσφαιριστές τους, οι διαιτητές, οι παρατηρητές και κριτές, οι προπονητές και οι βοηθοί τους, που μετέχουν στα πρωταθλήματα αρμοδιότητας του Ε.Σ.Α.Κ.Ε, έχουν την υποχρέωση να τηρούν τους κανόνες του φιλάθλου πνεύματος και να συμμορφώνονται στις διατάξεις των νόμων και των κανονισμών. Τα άνω πρόσωπα απαγορεύεται να ενεργούν με τρόπο που δυσφημεί το άθλημα καθώς και σε δημόσιες δηλώσεις, οι οποίες μπορούν να παρακινήσουν τους φιλάθλους σε πράξεις βίας.

Παράγραφος 2

Δυσφήμιση του αθλήματος θεωρείται κάθε πράξη, ενέργεια ή παράλειψη που δυσφημεί το άθλημα της καλαθόσφαιρας στην συνείδηση του φίλαθλου κόσμου λόγω της προβολής/δημοσιότητας που έλαβε το συγκεκριμένο περιστατικό ή προβλέπεται ειδικά στους σχετικούς Κανονισμούς του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. Ως δυσφήμιση του αθλήματος της καλαθόσφαιρας θεωρούνται και οι με οποιοδήποτε τρόπο και οποτεδήποτε, δημόσιες δυσμενείς, προσβλητικές ή/και υβριστικές κρίσεις σε βάρος των Αθλητικών αρχών, της ΕΟΚ, του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. των μελών του Δ.Σ. αυτών, των θεσμοθετημένων αθλητικών Δικαιοδοτικών Οργάνων και επιτροπών, των μελών του ΑΣΕΑΔ, των οργάνων της διαιτησίας, των διαιτητών καθώς και του υπαλληλικού προσωπικού των ανωτέρω οργάνων αλλά και σε βάρος άλλης Κ.Α.Ε, των αθλητών ή παραγόντων αυτής».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο