Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Πρόκριση στο Μουντιάλ από τώρα ή το Νοέμβριο, θέλει ο Τοροσίδης

Πρόκριση στο Μουντιάλ από τώρα ή το Νοέμβριο, θέλει ο Τοροσίδης

Αισιόδοξοι παρουσιάστηκαν οι Ορέστης Καρνέζης, Κώστα Κατσουράνης, Κώστας Μανωλάς, Δημήτρης Σιόβας, Βασίλης Τοροσίδης και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Οι διεθνείς βρέθηκαν το μέσημέρι της Τετάρτης σε εκδήλωση χορηγού της εθνικής και προέβλεψαν πρόκριση της ελληνικής ομάδας στο Μουντιάλ του 2014.

Σε κατάστημα εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, χορηγού της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, αντιπροσωπεία διεθνών παικτών, αποτελούμενη από τους Ορέστη Καρνέζη, Κώστα Κατσουράνη, Κώστα Μανωλά, Δημήτρη Σιόβα, Βασίλη Τοροσίδη και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Οι Ελληνες ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν και να δώσουν αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους φιλάθλους, αλλά και να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας.

Στις δηλώσεις τους, ο Βασίλης Τοροσίδης, ο Δημήτρης Σιόβας και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μίλησαν για τα δύο τελευταία ματς της εθνικής στον 7ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου (την Παρασκευή με Σλοβακία και την Τρίτη με Λιχτενστάιν) και για τις πιθανότητες πρόκρισης της ελληνικής ομάδας στα τελικά της Βραζιλίας.

«Το παιχνίδι με τη Σλοβακία είναι όπως τα προηγούμενα οκτώ παιχνίδια. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι μια καλή ομάδα. Δεν έχει σχέση που κερδίσαμε στη Σλοβακία. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να τα δώσουμε όλα και να κερδίσουμε, τίποτα παραπάνω. Υπάρχουν παίκτες στην Εθνική Σλοβακίας με ποιότητα, αλλά πρέπει να προσέξουμε γενικά ως ομάδα όλους τους παίκτες για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα» τόνισε ο άσος της Ρόμα και συνέχισε:

«Το να περιμένεις και ένα αρνητικό αποτέλεσμα από τη Βοσνία σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να σκεφτόμαστε μόνο τους εαυτούς μας. Η Εθνική έχει πάρει μέρος, από το 2004 και μετά, με εξαίρεση το Μουντιάλ του 2006, σε όλες τις διοργανώσεις, έχει μια κατάκτηση το 2004, έχει ανέβει επίπεδο, είναι τα τελευταία χρόνια στις 12 καλύτερες ομάδες του κόσμου. Αυτό που ελπίζουμε εμείς είναι να πάρουμε την πρόκριση και στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, είτε τώρα είτε τον Νοέμβριο (σ.σ. στα μπαράζ)».

Ο Δημήτρης Σιόβας από την πλευρά του είπε: «Πάμε να κερδίσουμε και τα δύο ματς. Ευχόμαστε να κάνει μια «γκέλα» η Βοσνία, ώστε να πάρουμε την απευθείας πρόκριση. Αν δε γίνει αυτό θα πάμε στα μπαράζ, όπου κι εκεί πιστεύουμε θα πάρουμε τη πρόκριση για το Μουντιάλ. Καμία ομάδα δε μας φοβίζει, ακόμη και η Γαλλία. Εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα και να παίξουμε όπως εμείς ξέρουμε. Ξέρουμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα και με δύσκολες ομάδες και αυτό θα κοιτάξουμε να κάνουμε».

Τέλος, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δήλωσε: «Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους έξι βαθμούς για να διατηρήσουμε στο ακέραιο τις ελπίδες μας ώστε να προκριθούμε απευθείας. Η Σλοβακία είναι πιο δυνατή ομάδα από το Λιχτενστάιν, αλλά μην ξεχνάμε ότι παίζουμε στην έδρα μας και έχουμε καλή ομάδα. Ένα μεγάλο μέρος της σκέψης μας θα είναι και στον αγώνα της Βοσνίας. Όλα θα κριθούν την Τρίτη, ωστόσο πάνω απ’ όλα πρέπει εμείς να κάνουμε τη δουλειά μας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο