Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για Βουλιαγμένη και Ολυμπιακό
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στα γραφεία της LEN η κλήρωση της προκριματικής
φάσης της Ευρωλίγκας γυναικών στην υδατοσφαίριση (όπως μετονομάστηκε από
φέτος το Τσάμπιονς Καπ). Η πρωταθλήτρια Ελλάδας Βουλιαγμένη τοποθετήθηκε επικεφαλής στον 3ο όμιλο και ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στον 3ο όμιλο.
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της LEN η κλήρωση της προκριματικής φάσης της Ευρωλίγκας γυναικών στην υδατοσφαίριση (όπως μετονομάστηκε από φέτος το Τσάμπιονς Καπ).
Η πρωταθλήτρια Ελλάδας Βουλιαγμένη τοποθετήθηκε επικεφαλής στον 3ο όμιλο, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Μάντσεστερ, και θα έχει αντιπάλους την πολυνίκη του θεσμού Οριζόντε Κατάνια (Ιταλία), την ουγγρική Ζέντες, την ολλανδική Λέιντεν και τις βρετανικές Μάντσεστερ και Λίβερπουλ.
Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στο Εγκερ της Ουγγαρίας για τους αγώνες του 4ου ομίλου, όπου θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, τη ρωσική Σκιφ Ιζμαϊλοβο, την ιταλική Φιρέντζε και τη γαλλική Νανσί.
Η προκριματική φάση είναι προγραμματισμένη για το τριήμερο 29 Νοεμβρίου-1 Δεκεμβρίου και από κάθε όμιλο προκρίνονται δύο ομάδες για τους προημιτελικούς.
Πρέπει να σημειωθεί ότι από φέτος η LEN προχωρά σε μερική «ενοποίηση» της δύο γυναικείων διασυλλογικών διοργανώσεων, καθώς οι νικήτριες ομάδες των προημιτελικών θα περάσουν στο φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας, ενώ οι ηττημένες θα διεκδικήσουν το LEN Trophy.
Αναλυτικά οι τέσσερις προκριματικοί όμιλοι της Ευρωλίγκας που προέκυψαν από τη σημερινή κλήρωση:
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Η 6η θέση του Μίλτου Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τόρουν προκάλεσε αίσθηση για έναν αθλητή που είναι τα τελευταία χρόνια, συνώνυμο του βάθρου!