«Σενάριο» στον ΠΑΟΚ για τον Λούτσο Γκονζάλες της Πόρτο
Την ώρα που στον ΠΑΟΚ, όπως όλα δείχνουν, χάνουν τη «μάχη» για τον Ραφίκ Τζιμπούρ, δημοσιεύματα εστιάζουν σε ένα «καυτό» λάτιν όνομα που έχει εντυπωσιάσει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ο λόγος για τον Αργεντινό μέσο Λούτσο Γκονζάλες που έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ και αν βέβαια η περίπτωση προχωρήσει, τότε θα μιλάμε για το «μπαμ» που περιμένουν οι φίλοι του «Δικεφάλου». Το πρώτο απογευματινό τους ρεπό θα απολαύσουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά από ένα οκταήμερο σκληρών διπλών προπονήσεων στο Λέομπεν της Αυστρίας.
Την ώρα που στον ΠΑΟΚ, όπως όλα δείχνουν, χάνουν τη «μάχη» για τον Ραφίκ Τζιμπούρ, δημοσιεύματα εστιάζουν σε ένα «καυτό» λάτιν όνομα που έχει εντυπωσιάσει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ο λόγος για τον Αργεντινό μέσο Λούτσο Γκονζάλες που έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ και αν βέβαια η περίπτωση προχωρήσει, τότε θα μιλάμε για το «μπαμ» που περιμένουν οι φίλοι του «Δικεφάλου».
Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του 32άχρονου μέσου ισχυρίζεται ότι ο παίκτης μπορεί να μείνει ελεύθερος από την Πόρτο παρ’ όλο που έχει αυτή τη στιγμή συμβόλαιο έως το 2014.
Το κασέ του είναι υψηλό, αλλά όχι απαγορευτικό και σύμφωνα με την εφημερίδα «Metrosport», ο Γκοζάλες που έχει διαγράψει σπουδαία καριέρα σε Ρίβερ Πλέιτ, Πόρτο, Μαρσέιγ, αλλά και στην Εθνική ομάδα της Αργεντινής, μπορεί να αφήσει τους «Δράκους».
Χαλάρωση στο Λέομπεν για τους παίκτες
Tο πρώτο απογευματινό τους ρεπό θα απολαύσουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά από ένα οκταήμερο σκληρών διπλών προπονήσεων στο Λέομπεν της Αυστρίας. Ο Χουμπ Στέφενς, εκτιμώντας την προσπάθεια την οποία κατέβαλαν οι παίκτες του εδώ και αρκετές μέρες, αποφάσισε να τους αφήσει ελεύθερους το απόγευμα και μάλιστα να τους επιστρέψει να πάνε μία ομαδική εκδρομή στο κοντινό Γκρατς, που βρίσκεται περίπου εξήντα χιλιόμετρα μακριά από το Λέομπεν.
Εκεί οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να «αποδράσουν» για λίγες ώρες από το αυστηρό πρόγραμμα της προετοιμασίας και να αλλάξουν παραστάσεις, ώστε από αύριο να επιστρέψουν στις διπλές προπονήσεις.
Το πρωινό πρόγραμμα περιλάμβανε και πάλι τρέξιμο για τους ποδοσφαιριστές, που χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Ο Παναγιώτης Γλύκος προπονήθηκε μόνος του, καθώς είχε κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Λούκας, Γκαρσία, Σπυρόπουλος, Δεληγιαννίδης, Πόζογλου και Σαββίδης. Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές δούλεψαν με ασκήσεις τακτικής και τελειώματα με την μπάλα.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.