«Νταμπλ και πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ» οι στόχοι του Βάις
Την κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα και την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ έθεσε ως στόχο ο Βλάντιμιρ Βάις, που παρουσιάστηκε επίσημα την Παρασκευή από την ΠΑΕ Ολυμπιακός στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός δήλωσε ότι προτίμησε την πρόταση των "ερυθρολεύκων" μετά και από συζήτηση που είχε με τον πατέρα του (άλλοτε προπονητή της εθνικής Σλοβακίας), ενώ για τη σύγκριση με τον Κέβιν Μιραλάς είπε ότι «... ξέρω ότι τον αγαπούσε ο κόσμος και θέλω να τον ξεπεράσω, αν τα καταφέρω».
Την κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα και την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ έθεσε ως στόχο ο Βλάντιμιρ Βάις, που παρουσιάστηκε επίσημα την Παρασκευή από την ΠΑΕ Ολυμπιακός στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός δήλωσε ότι προτίμησε την πρόταση των «ερυθρολεύκων» μετά και από συζήτηση που είχε με τον πατέρα του (άλλοτε προπονητή της εθνικής Σλοβακίας), ενώ για τη σύγκριση με τον Κέβιν Μιραλάς είπε ότι «… ξέρω ότι τον αγαπούσε ο κόσμος και θέλω να τον ξεπεράσω, αν τα καταφέρω».
Τον 24χρονο άσο παρουσίασε ο Πιερ Ισά, ο οποίος τόνισε ότι ο Βάις βρισκόταν από καιρό στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού. Το επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο διεθνής παίκτης, που είπε χαρακτηριστικά: «Έδειξε ενδιαφέρον πριν τελειώσει το συμβόλαιό μου με την Πεσκάρα, μετά συζήτησαν με τον πατέρα μου, συζήτησα και τις άλλες προτάσεις που είχα και κατέληξα στον Ολυμπιακό και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι’ αυτό.
»Όταν συζήτησα με τον πατέρα μου για τον Ολυμπιακό, μου είπε πως είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Η απόφαση όμως να έρθω εδώ ήταν δική μου. Όταν το αποφάσισα του έστειλα ένα μήνυμα και εκείνος εξέφρασε την χαρά του. Είμαι χαρούμενος που, από τις προτάσεις που είχα, επέλεξα τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσω εδώ την καριέρα μου», και συνέχισε.
«Το σημαντικότερο είναι το νταμπλ και επίσης να συνεχίσουμε πέρα από την φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι όνειρο για κάθε παίκτη να συμμετέχει σε αυτή την διοργάνωση»
Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Έχω δει βίντεο και έχω διαπιστώσει το πάθος και την τρέλα του κόσμου. Έχω δει εικόνες από το «Καραϊσκάκη». Μου αρέσει η τρέλα αυτή, διότι την έχω και εγώ. Το στιλ το δικό μου είναι να κάνω ντρίμπλες και να περνάω παίκτες. Ελπίζω να έχω καλή συνεργασία με τον προπονητή μου και θέλω να πετύχω τους στόχους μου. Δεν είμαι άνθρωπος που δημιουργεί προβλήματα σε μία ομάδα και ελπίζω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του».
Απαντώντας σε ερωτήσεις, ο Σλοβάκος απέφυγε να κατονομάσει ομάδες που είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του, ενώ για τη θέση που παίζει και τις συγκρίσεις με τον Μιραλάς είπε: «Στην Πεσκάρα έπαιζα σαν μέσος δεξιά και αριστερά. Μία ασίστ σημαίνει ότι βοηθάει την ομάδα και δεν με ενδιαφέρει αν θα σκοράρω. Θέλω να βοηθάω την ομάδα. Δεν έχω δει πολλά βίντεο από τον Μιραλάς, αλλά ξέρω ότι τον αγαπούσε ο κόσμος και θέλω να τον ξεπεράσω, αν τα καταφέρω».
Στο περιθώριο της παρουσίασης του Βάις, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, τόνισε ότι οι διαπραγματεύσεις με τη Μαρσέιγ για τον Μόργκαν Αμαλφιτανό συνεχίζονται και εκτίμησε ότι «… θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε σύντομα τις εξελίξεις». Ανέφερε επίσης ότι την προσεχή Δευτέρα θα γίνει η παρουσίαση των Σαλίνο, Ολαϊτάν, Ντε Βινσέντι και Σάμαρη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Μαρσέλο Λίπι σε Γκατούζο: «Μου θυμίζεις τον εαυτό μου»
- Ο ΛεΜπρον Τζέιμς στο σταυροδρόμι της καριέρας του
- Ολυμπιακός – ΖΑΟΝ Κηφισιάς 2-3: Η ομάδα της Κηφισιάς έκανε το 1-0 για τους «8» (vid)
- Συγκίνηση για τον Πύρρο Δήμα – Υπέγραψε στον Τοίχο των Ολυμπιονικών στη Λωζάνη
- Η Cadillac μπαίνει δυναμικά στη Formula 1
- Μεγάλη η λίστα των κορυφαίων διεθνών της UEFA, ο Λανουά φέρνει λίγους και γνωστούς
- Σε απόγνωση η Οσάκα – Σκέφτεται ακόμα και την απόσυρση
- ΟΦΗ: Διατέθηκαν πάνω από 3.600 εισιτήρια σε μία μέρα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 25.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442