Χώρισαν οι δρόμοι του Πανιωνίου με τον Ανδράλα
Μετά από μια επιτυχημένη σεζόν, χωρίζουν οι δρόμοι του Πάρη Ανδράλα και του Πανιωνίου. Η διοίκηση των "κυανέρυρθων" ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον βετεράνο (34 ετών) μέσο, ο οποίος αναζητά την έκτη ομάδα στην καριέρα του μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον ΠΑΟΚ, τον Λεβαδειακό και την Προοδευτική από όπου ξεκίνησε.
Μετά από μια επιτυχημένη σεζόν, χωρίζουν οι δρόμοι του Πάρη Ανδράλα και του Πανιωνίου. Η διοίκηση των «κυανέρυρθων» ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον βετεράνο (34 ετών) μέσο, ο οποίος αναζητά την έκτη ομάδα στην καριέρα του μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον ΠΑΟΚ, τον Λεβαδειακό και την Προοδευτική από όπου ξεκίνησε.
Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την λύση, κοινή συναινέσει της συνεργασίας, με τον ποδοσφαιριστή Πάρη Ανδράλα. Ο Πάρης Ανδράλας αποτελεί υπόδειγμα επαγγελματία αθλητή και η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ τον ευχαριστεί για την προσφορά του και το ήθος του. Του ευχόμαστε φυσικά, καλή συνέχεια στην καριέρα του».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σπιτικός ζωμός οστών: Είναι τόσο ωφέλιμος για τον σκύλο;
- Τραμπ: Απειλεί να στείλει και δεύτερο αεροπλανοφόρο στο Ιράν, ενώ υποδέχεται τον Νετανιάχου
- Κάνοντας τη λιτότητα συνταγματική προσταγή
- «Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού και ο Ρόμπινσον-Ερλ, που έμεινε ελεύθερος από το NBA» (vids)
- Greek State to Re-Issue 10Y Bond
- Γιώργος Μαζωνάκης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο – Τι συνέβη
- Πώς θα αποφύγετε τον φόρο αν έχετε ανείσπρακτα ενοίκια
- Ο Ντε Πολ «γείωσε» τη σύντροφό του: «Είπα ότι τον αγαπώ και μου απάντησε ότι αυτός αγαπά τον Μέσι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442