«Έγδυσε» το κτήριο και το πούλαγε κομμάτι-κομμάτι
Κομμάτι-κομμάτι επιχείρησε να πουλήσει τα ...δομικά υλικά κτηρίου, όπου στεγαζόταν παλαιότερα το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Κατερίνης, ένας 45χρονος στην Πιερία, καθώς το τελευταίο δεκαήμερο αφαίρεσε από αυτό κουφώματα (πόρτες και παράθυρα), χαλκοσωλήνες και δεκάδες καλώδια. Ο 45χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, όταν επιχείρησε να πουλήσει ανεπιτυχώς 19 τμήματα κουφωμάτων σε επιχείρηση παλαιών αντικειμένων στην Πιερία.
Κομμάτι-κομμάτι επιχείρησε να πουλήσει τα …δομικά υλικά κτηρίου, όπου στεγαζόταν παλαιότερα το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Κατερίνης, ένας 45χρονος στην Πιερία, καθώς το τελευταίο δεκαήμερο αφαίρεσε από αυτό κουφώματα (πόρτες και παράθυρα), χαλκοσωλήνες και δεκάδες καλώδια.
Ο 45χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, όταν επιχείρησε να πουλήσει ανεπιτυχώς 19 τμήματα κουφωμάτων σε επιχείρηση παλαιών αντικειμένων στην Πιερία.
Αναλυτικότερα, σε αστυνομική έρευνα σε αποθήκη της κατοικίας του 45χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 25 τμήματα καλωδίου σύνδεσης διαδικτύου και τρία τμήματα καλωδίου τηλεφωνικών συνδέσεων.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 45χρονος είχε αφαιρέσει από το ίδιο κτήριο χαλκοσωλήνες, κουφώματα αλουμινίου από τρία παράθυρα και μία πόρτα, καθώς και άγνωστο αριθμό καλωδίων ηλεκτροδότησης του κτηρίου.
Στις 23 Μαΐου διέθεσε σε επιχείρηση ανακύκλωσης παλαιών αντικειμένων 25 τμήματα προφίλ αλουμινίου από συνολική ποσότητα κουφωμάτων αξίας περίπου 3.000 ευρώ.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης, ενώ -σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας- η έρευνα συνεχίζεται, προκειμένου να διαπιστωθεί η συμμετοχή του 45χρονου και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αφγανιστάν: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την πολύνεκρη έκρηξη στην Καμπούλ
- Τζόουνς: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας»
- Ανέβασε στα social media την καταδίωξή του από αστυνομικούς – Διέλυσε σε ανταλλακτικά τη μηχανή για να μην εντοπιστεί
- Πιερρακάκης για τους δασμούς Τραμπ: «Κλειδί ο διάλογος» – Θεμελιώδεις αρχές κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα
- O βασιλιάς του Μαρόκου αποδέχθηκε την πρόταση Τραμπ για ένταξή του ως ιδρυτικό μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Australian Open 2026: Όλοι οι χορηγοί του Slam και η πραγματική αξία των συμφωνιών
- Ανί Ερνό: Όταν μια παράνομη έκτρωση κόντεψε να τη σκοτώσει, έκανε το δικαίωμα στην άμβλωση σημαία της
- Η μέρα των αποφάσεων για τις αγροτικές κινητοποιήσεις έφτασε – Το κλίμα στα μπλόκα και η αγωνία του Μαξίμου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442