Η «Bild» γράφει για… οριστικό ντιλ μεταξύ Τσέλσι και Μουρίνιο
Δεν γράφτηκε κάτι πρωτάκουστο, όμως, η γερμανική εφημερίδα «Bild» από το βράδυ της Πέμπτης προανήγγειλε την επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο στο Λονδίνο και την δεύτερη θητεία του Πορτογάλου τεχνικού στην Τσέλσι. Όπως αναφέρουν οι Γερμανοί, ο 50χρονος προπονητής της Ρεάλ είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τη Μαδρίτη το προσεχές καλοκαίρι και να επιστρέψει στη «βάση» του, αφού είναι γνωστό ότι η πρωτεύουσα της Μ.Βρετανίας, αποτελεί δεύτερο σπίτι του Μουρίνιο.
Δεν γράφτηκε κάτι πρωτάκουστο, όμως, η γερμανική εφημερίδα «Bild» από το βράδυ της Πέμπτης προανήγγειλε την επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο στο Λονδίνο και την δεύτερη θητεία του Πορτογάλου τεχνικού στην Τσέλσι.
Όπως αναφέρουν οι Γερμανοί, ο 50χρονος προπονητής της Ρεάλ είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τη Μαδρίτη το προσεχές καλοκαίρι και να επιστρέψει στη «βάση» του, αφού είναι γνωστό ότι η πρωτεύουσα της Μ.Βρετανίας, αποτελεί δεύτερο σπίτι του Μουρίνιο.
Η ίδια πηγή υποστήριξε στην εφημερίδα ότι υπάρχει συμφωνία των δύο πλευρών, επέμεινε ότι ο ιδιοκτήτης των «μπλε» Ρομάν Αμπράμοβιτς σκοπεύει να φέρει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» τον επιθετικό της Ατλέτικο Μαδρίτης Ρανταμέλ Φαλκάο αντί 60 εκατ. ευρώ.
Ο «Special One» είχε μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία την πρώτη φορά που κάθισε στον πάγκο των Λονδρέζων από το 2004-07 κατά την οποία η ομάδα κατέκτησε δύο τίτλους στην Premier League, το Κύπελλο και δύο Λιγκ Καπ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ακίνητα: Στα ύψη οι τιμές στα νεόδμητα διαμερίσματα στην Αθήνα – Οι περιοχές με τη μεγαλύτερη άνοδο
- «Η πιο υπέροχη χειρότερη του κόσμου»: Το νέο έργο της Φωτεινής Αθερίδου στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης
- Η Επιστήμη το 2026 – Τι προβλέπει το περιοδικό Nature για τη χρονιά που έρχεται
- Δολοφονία Ελένης Παπαδοπούλου: Επιστρέφει το «Φως στο Τούνελ» που ξανάνοιξε τον φάκελο της υπόθεσης
- Tραγωδία στην Ιταλία: Μητέρα και κόρη έπαθαν τροφική δηλητηρίαση σε δείπνο και πέθαναν
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: Μπέρδεψε τους «Φραπέδες» και τους «Χασάπηδες» της ΝΔ με τους πραγματικούς αγρότες
- Μην το κουράζεις: Σταμάτα να το υπεραναλύεις τόσο – γιορτές έχουμε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/michael-chere-PV8dauzbvtA-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442