Έτοιμη να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Γιώργο Καραγκούνη είναι η Φούλαμ, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας Μάρτιν Γιολ. Μάλιστα, ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας έκανε... παράπονα για την 70λεπτη συμμετοχή του «Κάρα» στο ματς της Εθνικής.
Έτοιμη να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Γιώργο Καραγκούνη είναι η Φούλαμ, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας Μάρτιν Γιολ. Μάλιστα, ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας έκανε… παράπονα για την 70λεπτη συμμετοχή του «Κάρα» στο ματς της Εθνικής.
«Στον Γιώργο αρέσει πολύ να παίζει εδώ», είπε ο Γιολ και συνέχισε: «Αν νιώθει λοιπόν ο ίδιος πως η περίοδος είναι η κατάλληλη, τότε θα καθίσουμε κάτω με αυτόν και θα του προσφέρουμε νέο συμβόλαιο».
«Δεν είναι και ο νεότερος, αλλά όποτε παίζουν άλλοι αντί για αυτόν, μας λείπει. Την περασμένη εβδομάδα δεν τον έβαλα διότι ήμουν ενοχλημένος, γιατί έπαιξε για 70 λεπτά με την εθνική ομάδα και αυτό δεν είναι κάτι ήθελα, έτσι έβαλα τον Φρίμπονγκ να παίξει».
Υπενθυμίζεται ότο ο Καραγκούνης έχει συμβόλαιο με τη Φούλαμ ως το καλοκαίρι, ενώ ήταν ξανά από τους κορυφαίους στην νίκη της Φούλαμ με 1-0 επί της Στόουκ το Σάββατο.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός επί του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε τη σημασία ης νίκης του Ολυμπιακού αλλά και στη νοοτροπία διαχείρισής της από όλους στους Πειραιώτες.
Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλά στην αρχή, ενώ στάθηκε στα λάθη.
Η Λίβερπουλ πέρασε με 3-1 από το «Μολινό», εξασφαλίζοντας πρόκριση στα προημιτελικά του FA Cup και δείχνοντας αντίδραση μετά την πρόσφατη ήττα της στο πρωτάθλημα.