Καθησυχαστικά ήταν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποίος υποβλήθηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος στο ημίχρονο του αγώνα Κυπέλλου με τον ΚΑΟ Δράμας ένιωσε ενοχλήσεις και πήγε στο νοσοκομείο χωρίς να αγωνιστεί στο β' μέρος. Η μαγνητική πάντως έδειξε ότι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έχει υποστεί τράβηγμα και έτσι θα αγωνιστεί κανονικά στην πρεμιέρα του TOP16 της Ευρωλίγκα απέναντι στην Ζαλγκίρις Κάουνας (28/12).
Καθησυχαστικά ήταν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποίος υποβλήθηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος στο ημίχρονο του αγώνα Κυπέλλου με τον ΚΑΟ Δράμας ένιωσε ενοχλήσεις και πήγε στο νοσοκομείο χωρίς να αγωνιστεί στο β’ μέρος.
Η μαγνητική πάντως έδειξε ότι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έχει υποστεί τράβηγμα και έτσι θα αγωνιστεί κανονικά στην πρεμιέρα του TOP16 της Ευρωλίγκα απέναντι στην Ζαλγκίρις Κάουνας (28/12).
Οι άνθρωποι των Πρασίνων φοβήθηκαν μήπως ο Διαμαντίδης είχε υποστεί θλάση, κάτι που θα τον έβγαζε εκτός μάχης από το ματς με τους Λιθουανούς.