Ήρθε ο Μπανκς και μαζί… ένα διάστρεμμα για τον Τσαρτσαρή
Συνεπής στο ραντεβού του ήταν ο Μάρκους Μπανκς, ο οποίος λίγο πριν από τις 22:30 προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, ο Αμερικανός άσος δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει άμεσα τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του. Πρόβλημα με τον Κώστα Τσαρτσαρή, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα πριν από τον κρίσιμο αγώνα της 6ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Συνεπής στο ραντεβού του ήταν ο Μάρκους Μπανκς, ο οποίος λίγο πριν από τις 22:30 προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, ο Αμερικανός άσος δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει άμεσα τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του.
Ο 31χρονος γκαρντ στις πρώτες του δηλώσεις είπε πως νιώθει καλά με την απόφαση που πήρε: «Αισθάνομαι ωραία αν και είμαι λίγο ταλαιπωρημένος από την πτήση, αλλά αισθάνομαι καλά από την απόφασή μου να έρθω στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Σίγουρα ο στόχος μου παραμένει η καριέρα στο ΝΒΑ, αλλά ήρθα εδώ για να προσφέρω. Δεν γνωρίζω πολλά για την ομάδα μου, αλλά ξέρω τον Ούκιτς που ήμασταν μαζί στο Τορόντο. Ελπίζω να καταφέρω να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του. Ήρθα για να νικήσω».
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «πράσινων» έφτασε στην Αθήνα συνοδευόμενος από ξάδελφό του Κέιλεν και περίπου στις 23:00 είχε πάρει και τις βαλίτσες του με προορισμό το ξενοδοχείο όπου θα ξεκουραστεί πριν ξεκινήσει τις αυριανές ιατρικές εξετάσεις από το ιατρικό επιτελείο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
Διάστρεμμα ο Τσαρτσαρής…
Στο μεταξύ… μαζί με τον νεόφερτο Μπανκς, το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού, καλείται να εξετάσει και έναν παλιό! Συγκεκριμένα, πρόβλημα προέκυψε στην ομάδα εν όψει του κρίσιμου αγώνα της 6ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο κλειστό του ΟΑΚΑ.
Ο έμπειρος φόργουορντ των «πρασίνων», Κώστας Τσαρτσαρής, υπέστη διάστρεμμα στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση της Πέμπτης είναι εξαιρετικά αμφίβολη.
Το ιατρικό τιμ του «τριφυλλιού» έχει «πέσει πάνω» στον παίκτη, ωστόσο, προς το παρόν δεν μπορεί να γίνει εκτίμηση της κατάστασης. Αύριο ο Τσαρτσαρής θα επανεξεταστεί και θα φανεί εάν θα προλάβει το παιχνίδι με τους Ισπανούς.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ήττα-σοκ και νέα γκέλα ολκής για τη θλιβερή Λίβερπουλ, έχασε δίκαια 2-1 από την ουραγό Γουλβς στο «Μολινό», μετά από μια ακόμη αποκαρδιωτική φετινή εμφάνιση.
Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε κόντρα στην Ατλέτικο προηγήθηκε με 3-0, αλλά δεν πέτυχε την ολική ανατροπή, με τους Ροχιμπλάνκος να περνούν στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου χάρη στο 4-0 του πρώτου ματς.
Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», νίκησε με 3-0 τη Γεωργία κι έκανε ιδανική εκκίνηση στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2027.
Με κορυφαίο τον Ζάλανκι που έβαλε 7 γκολ, ο Ολυμπιακός πάλεψε στην έδρα της πανίσχυρης Νόβι αλλά τελικά ηττήθηκε στην πρεμιέρα της φάσης των «8» του Len Champions League.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας