Ο Καραγκούνης έσωσε τον Ατρόμητο από νέα ισοπαλία στο 87′
Με γκολ του Θανάση Καραγκούνη στο 87ο λεπτό, ο Ατρόμητος πέτυχε την τρίτη εφετινή νίκη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας επικρατώντας στο Περιστέρι του Πανθρακικού με 2-1, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 18΄ με τον Κούτσι, ενώ η ακριτική ομάδα είχε ισοφαρίσει με τον Παπαδόπουλο στο 44΄. Ο Πανθρακικός ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής (δεύτερη κίτρινη) του Μουνάφο στο 54΄.
Με γκολ του Θανάση Καραγκούνη στο 87ο λεπτό, ο Ατρόμητος πέτυχε την τρίτη εφετινή νίκη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας επικρατώντας στο Περιστέρι του Πανθρακικού με 2-1, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 18΄ με τον Κούτσι, ενώ η ακριτική ομάδα είχε ισοφαρίσει με τον Παπαδόπουλο στο 44΄. Ο Πανθρακικός ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής (δεύτερη κίτρινη) του Μουνάφο στο 54΄.
Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με σαφή αμυντικό προσανατολισμό, αφού κύριο μέλημά τους απέναντι σε μια ομάδα πιο ποιοτική ήταν να καλύψουν τους χώρους και τις διόδους από τις οποίες οι παίκτες του Μπάγεβιτς μπορούσαν να φτάσουν στην περιοχή του Αντίλοβιτς και να τον απειλήσουν.
Η τακτική τους απέδιδε καρπούς έως το 18ο λεπτό, καθώς οι γηπεδούχοι δεν έβρισκαν τρόπο να πλησιάσουν την αντίπαλη εστία, αρκούμενοι σε κάποια μακρινά (και άστοχα) σουτ του Σουμπίνιο. Στο σημείο εκείνο, όμως, με εξαιρετικό δεξί φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής, ο Κούτσι έκανε το 1-0, σημειώνοντας το πρώτο εφετινό τέρμα του στη Σούπερ Λίγκα.
Έκτοτε οι παίκτες του Μπάγεβιτς έριξαν το ρυθμό και κατέβασαν την πίεση, με αποτέλεσμα να ισοφαριστούν στο 44΄ από τον Παπαδόπουλο, ο οποίος βρέθηκε ακάλυπτος στη σέντρα του Βαϊρουά και νίκησε την Ιτάνζ.
Στο 54΄ η αριθμητική ισορροπία διαταράχθηκε, καθώς ο Μουνάφο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για φάουλ στον Δημούτσο. Λογικά ποιων ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θέλησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, εξ ου και η αλλαγή του Μπάλλα με τον Καραμάνο.
Ακόμη κι έτσι, όμως, οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν καθώς έλειπε η σωστή οργάνωση από το παιχνίδι τους. Οι μακρινές μπαλιές και οι σέντρες στην περιοχή του Αντίλοβιτς αντιμετωπίζονταν, εύκολα ή δύσκολα, αλλά έως το 87ο λεπτό.
Τότε ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού έκανε λάθος διώξιμο και στο σουτ του Καραγκούνη η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα, σε ένα γκολ που πανηγυρίστηκε δεόντως από παίκτες και φιλάθλους.
Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Κόκκινη: 54΄ Μουνάφο (2η κίτρινη)
Κίτρινες: Δημούτσος, Ταυλαρίδης, Καραγκούνης – Μουνάφο, Λαδάκης, Λουσέρο, Χρήστου
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Μπρίτο, Μπάλλας (61΄ Καραμάνος), Σουμπίνιο (81΄ Πίτου Γκαρσία), Δημούτσος, Κούτσι, Μπέλιτς (81΄ Καραγκούνης).
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Αντίλοβιτς, Βαϊρουά (58΄ Κατσελάν), Παπαδόπουλος (69΄ Κυβελίδης), Λουσέρο (79΄ Βιγιαρέχο), Σερφά, Μουνάφο, Μακρυδημήτρης, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Λαδάκης, Σκλιοπίδης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ποιοι Beatles; Ο Ρόμπι Γουίλιαμς είναι έτοιμος να σπάσει το ρεκόρ των Σκαθαριών που κρατάει 25 χρόνια
- Πώς έγινε η τραγωδία στο Άστρος – Πατέρας ενός 9χρονου παιδιού ο λιμενικός που παρασύρθηκε από τα κύματα
- ΠΑΣΟΚ: «Βαριά εκτεθειμένη η κυβέρνηση μετά την απόφαση της Ευρωβουλής για τη Mercosur» λέει ο Τσουκαλάς
- To Siri της Apple μετενσαρκώνεται επιτέλους σε chatbot
- Βίντεο από τις προσπάθειες απεγκλωβισμού της 56χρονης που έχασε τη ζωή της στη Γλυφάδα – Συγκλονιστική μαρτυρία
- Κακοκαιρία: Ταλαιπωρία επιβατών της πτήσης Ζάκυνθος – Αθήνα – Έμειναν 97 λεπτά στον αέρα
- Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να γίνω ο μαύρος κύκνος» (vid)
- Κακλαμάνης για Βαλτογιάννη: «Απαράδεκτη η αναφορά βουλευτή στη χούντα – Έχει ορκιστεί στο Σύνταγμα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442