Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ μέσω ανακοίνωσης εκφράζει την θλίψη της για τον θάνατο του παλαίμαχου παίκτη της ομάδας, Γιάννη Μπούσιου και ταυτόχρονα τα θερμά της συλλυπητήρια προς τους οικείους του. Διαβάστε αναλυτικά την συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΠΑΟΚ: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την θλίψη της για τον θάνατο του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή της ομάδας Γιάννη Μπούσιου και ταυτόχρονα τα θερμά της συλλυπητήρια προς τους οικείους του. Η μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ και η ομάδα μπάσκετ χάνουν από κοντά τους ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ιστορία της ομάδας, καθώς ο Γιάννης Μπούσιος υπήρξε βασικό στέλεχος του ΠΑΟΚ για επτά συναπτά έτη. Αγωνίστηκε σε 146 παιχνίδια πρωταθλήματος με την φανέλα του ΠΑΟΚ, πετυχαίνοντας 2.042 πόντους, ενώ είχε και 10 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών με την οποία αγωνίστηκε και στο Ευρωμπάσκετ του 1961 το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο σπουδαίος Νταβίντ Φουστέρ ξενάγησε τον γιο του στο γήπεδο που μεγαλούργησε με τον Ολυμπιακό και έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο των «ερυθρόλευκων» μετά τη νίκη επί της Λεβερκούζεν.
Ο τραυματισμός του Τζίμι Μπάτλερ, το βλέμμα του Στεφ Κάρι και η αίσθηση ότι το όνειρο της τελευταίας μεγάλης πορείας ίσως τελείωσε πριν προλάβει να αρχίσει.