Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ μέσω ανακοίνωσης εκφράζει την θλίψη της για τον θάνατο του παλαίμαχου παίκτη της ομάδας, Γιάννη Μπούσιου και ταυτόχρονα τα θερμά της συλλυπητήρια προς τους οικείους του. Διαβάστε αναλυτικά την συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΠΑΟΚ: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την θλίψη της για τον θάνατο του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή της ομάδας Γιάννη Μπούσιου και ταυτόχρονα τα θερμά της συλλυπητήρια προς τους οικείους του. Η μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ και η ομάδα μπάσκετ χάνουν από κοντά τους ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ιστορία της ομάδας, καθώς ο Γιάννης Μπούσιος υπήρξε βασικό στέλεχος του ΠΑΟΚ για επτά συναπτά έτη. Αγωνίστηκε σε 146 παιχνίδια πρωταθλήματος με την φανέλα του ΠΑΟΚ, πετυχαίνοντας 2.042 πόντους, ενώ είχε και 10 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών με την οποία αγωνίστηκε και στο Ευρωμπάσκετ του 1961 το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Σοσιεδάδ Αλεξ Ρεμίρο απάντησε στη φημολογία της μετακόμισής του στο «Καμπ Νου». Μίλησε και για τη σχέση του με τον Χοάν Γκαρθία, ο οποίος τον χαρακτήρισε «γάτα»
Ο Μάικ Τζέιμς με ανάρτησή του εξήγησε πως η αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη από τη Μονακό αποτέλεσε κάποιου είδους αφύπνιση για κάποιους παίκτες των Μονεγάσκων.
Η γεωγραφική έκταση, η αύξηση των ομάδων και τα αεροπορικά ταξίδια εκτοξεύουν το ανθρακικό αποτύπωμα του Μουντιάλ – Προβληματισμός για το μέλλον των μεγάλων διοργανώσεων.