Νίκες Παναθηναϊκού και Ρεθύμνου 68-65 επί Πανιωνίου και Απόλλωνα Πατρών
Την πρώτη νίκη του πέτυχε στην 3η και τελευταία ημέρα του 2ου τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» ο οικοδεσπότης ΑΓΟ Ρεθύμνου. Οι παίκτες του Στέργιου Κουφού επικράτησαν 68-65 του Απόλλωνα Πατρών, με τους Αχαιούς να χάνουν τον Νίκο Αργυρόπουλο που υπέστη διάστρεμμα ύστερα από σύγκρουση με τον Ούρος Ντούβνιακ. Στο τρίτο δεκάλεπτο πάτησε γκάζι ο Παναθηναϊκός και έκανε το «τρία στα τρία» στο τουρνουά του Ρεθύμνου, νικώντας τον Πανιώνιο με σκορ 94-69.
Την πρώτη νίκη του πέτυχε στην 3η και τελευταία ημέρα του 2ου τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» ο οικοδεσπότης ΑΓΟ Ρεθύμνου. Οι παίκτες του Στέργιου Κουφού επικράτησαν 68-65 του Απόλλωνα Πατρών, με τους Αχαιούς να χάνουν τον Νίκο Αργυρόπουλο που υπέστη διάστρεμμα ύστερα από σύγκρουση με τον Ούρος Ντούβνιακ.
Μετά από κλειστό παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο, ο ΑΓΟΡ έδειξε σημάδια ανωτερότητας στο παρκέ και με ηγέτη το Νίκο Αγγελόπουλο προηγήθηκε με 39-26 στο ημίχρονο. Η ομάδα της Πάτρας αντέδρασε με πίεση στην άμυνα και τους ΜακΚόλουμ, Πέτροβιτς ν΄αναλαμβάνουν δράση στην επίθεση. Ο Απόλλων μείωσε 50-46 στο 29ο λεπτό για να προσπεράσει 57-56, στο 35ο λεπτό. Μάχη στα τελευταία λεπτά, όταν ο ΑΓΟΡ μετά από αντιαθλητικό φάουλ που κέρδισε ο Πέτγουεϊ ξέφυγε με +3, 62-59, στο 37′. Ο Απόλλων μείωσε με τον Πέτροβιτς (62-61), αλλά ο Ντούβνιακ με πέντε σερί πόντους διαμόρφωσε το 67-63 και χάρισε τη νίκη στην ομάδα της Κρήτης.
Τα δεκάλεπτα: 22-20, 39-26, 52-46, 68-65
ΑΓΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Στέργιους Κουφός): Μπράουν 12 (2), Καλλινικίδης 1, Ουάιτ 8, Αγγελόπουλος 15 (1), Τσαρούχας, Τσόχλας 3 (1), Ντούβνιακ 13 (2), Κάρτερ 2, Λάτοβιτς 2, Πέτγουεϊ 11 (1), Γαλιώτος 1, Σιζόπουλος, Ντιαλό
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ (Νίκος Βετούλας): ΜακΚόλουμ 17 (1), Αργυρόπουλος 2, Καπερώνης, Γκραντ 8 (1), Λιανός 4, Δανιήλ 4, Πέτροβιτς 20 (2), Ουόκερ 9 (2), Λυμπέρτης, Γκόρντον, Ζαφείρης, Τέρνερ 1, Θανόπουλος, Μολφέτας
Νίκη του ΠΑΟ επί του Πανιωνίου
Στο τρίτο δεκάλεπτο πάτησε γκάζι ο Παναθηναϊκός και έκανε το «τρία στα τρία» στο τουρνουά του Ρεθύμνου, νικώντας τον Πανιώνιο με σκορ 94-69.
Πρώτος σκόρερ ο Ματσιούλις με 17 πόντους, με τον «3D» να προσθέτει 13, ενώ ο Παππάς είχε 10 και ήταν ο μοναδικός της ομάδας του με διψήφιο αριθμό.
Τα δεκάλεπτα: 21-22, 37-41, 70-50, 94-69
Πανιώνιος (Σκουρτόπουλος): Μπόγρης 5, Πέιν 2, Αθηναίου 6, Γκιμπς 9, Μίλμπουρν 6, Αθανασούλας 2, Μπατής, Γιάνκοβιτς 8, Καββαδάς 6, Παππάς 10, Ντραγκίτσεβιτς 6, Μπούκερ 9, Μοτσενίγος.
Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος 10, Πάνκο 8, Ματσιούλις 17, Αρμστρονγκ 8, Ούκιτς 11, Τσαρτσαρής 11, Διαμαντίδης 13, Κίτσεν, Ξανθόπουλος, Γιαννόπουλος, Σκορδίλης 8, Κόμματος 6, Σχορτσιανίτης 2, Χαραλαμπόπουλος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κακοκαιρία Byron: Πώς θα εξελιχθεί τις επόμενες ώρες – Κόκκινος συναγερμός για πολλές περιοχές
- Αυτές οι δύο τροφές είναι οι πιο απολαυστικές «ασπίδες» για την καρδιά
- Ρεύμα: Τα νέα πορτοκαλί τιμολόγια και πότε μας συμφέρουν
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιχείρηση-ξέπλυμα των επιδοτήσεων
- Κρήτη: Στεγνώνει ο κάμπος της Μεσαράς
- Stranger Things:: Η 5η σεζόν σπάει όλα τα ρεκόρ
- Σχέσεις: Πόσο καλό είναι ο σύντροφός σου να είναι και ο κολλητός σου;
- Χρήματα; Ποιο πορτοφόλι; Η Gen Z ζει μόνο με το κινητό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442