Ο Παναγιώτης Λαγός υπέστη υποτροπή στον τραυματισμό του στο δικέφαλο, θα χάσει το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Τραυματίας και ο Βαλεντίνος Βλάχος.
Ο Παναγιώτης Λαγός υπέστη υποτροπή στον τραυματισμό του στο δικέφαλο, θα χάσει το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.
Ο παίκτης είχε τραυματιστεί στην Ξάνθη, αγωνίστηκε και άντεξε χθες για σχεδόν ένα ημίχρονο όμως το πόδι του τον… πρόδωσε. Το πρωί πήγε στο Ιατρικό Κέντρο, ξεκινώντας ήδη αποθεραπεία, προκειμένου να προλάβει το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.
Εν τω μεταξύ, τραυματίας είναι και ο Βαλεντίνος Βλάχος με τις αρχικές εκτιμήσεις να κάνουν λόγο επίσης για θλάση στο δικέφαλο.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.