Πιέσεις από την ΠΟΣΠΕΡΤ για τη μετάδοση του ματς Μάλαγα-ΠΑΟ
Πιέσεις στην κρατική τηλεόραση για να μεταδώσει τον αγώνα Μάλαγα-Παναθηναϊκός την ερχόμενη Τετάρτη ασκεί η ΠΟΣΠΕΡΤ. O πρόεδρος του συνδικαλιστικού οργάνου των εργαζομένων της ΕΡΤ, Παναγιώτης Καλφαγιάννης, με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, επέρριψε ευθύνες στη διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης και προανήγγειλε προσφυγή στη δικαιοσύνη εφόσον δεν μεταδοθεί το ματς.
Πιέσεις στην κρατική τηλεόραση για να μεταδώσει τον αγώνα Μάλαγα-Παναθηναϊκός την ερχόμενη Τετάρτη ασκεί η ΠΟΣΠΕΡΤ. O πρόεδρος του συνδικαλιστικού οργάνου των εργαζομένων της ΕΡΤ, Παναγιώτης Καλφαγιάννης, με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, επέρριψε ευθύνες στη διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης και προανήγγειλε προσφυγή στη δικαιοσύνη εφόσον δεν μεταδοθεί το ματς.
«Εμείς ως εργαζόμενοι στην ΕΡΤ θέλουμε να έχει το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα. Η νέα διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε να μην προχωρήσει στην εκταμίευση του ποσού προς την UEFA για το Champions League γιατί υπάρχει μία δικαστική διερεύνηση, που είναι καλοδεχούμενη», τόνισε και πρόσθεσε: «Δεν θέλουμε να χάσει ο Έλληνας πολίτης το παιχνίδι, γιατί τώρα είναι αργά να προβληθεί το ματς από άλλο κανάλι. Αν θέλανε να κάνουν ενέργειες, θα έπρεπε να τις έχουν κάνει νωρίτερα ή και τώρα άμεσα να μιλήσουν απευθείας με την UEFA. Άλλο να λες ότι θα κάνεις επαναδιαπραγμάτευση, κάτι στο οποίο είμαστε μαζί τους, κι άλλο να λες ότι δεν θα δείξω τους αγώνες.
» Είναι αδιανόητο να πληρώσει η ΕΡΤ ποινικές ρήτρες και να μεταδώσει το ματς ο δεύτερος πλειοδότης. Με την πίεση που έχουμε ασκήσει, ξέρουμε ότι τη Δευτέρα θα γίνει διοικητικό συμβούλιο μόνο για το θέμα αυτό. Εμείς πιέζουμε και θέλουμε να προβληθεί το ματς. Θα υπάρχει πρόβλημα από τις εταιρείες που έχουν δώσει χρήματα για να διαφημιστούν στο γήπεδο και ποιος τις εμποδίζει να προσφύγουν κατά της ΕΡΤ; Δεν μπορεί μία δημόσια τηλεόραση να δείχνει καθημερινά κονσέρβες και χαμηλής ποιότητας προγράμματα και να μην προβάλει έναν σημαντικό αγώνα για να τον δει και ο δοκιμαζόμενος Έλληνας πολίτης. Ζούμε τη λογική του παραλόγου, πονάει δόντι… κόβει κεφάλι. Σαν εργαζόμενοι, έχοντας την ευθύνη του χώρου μας, θα προσφύγουμε δικαστικά κατά παντός υπευθύνου, είτε είναι κυβέρνηση είτε διοίκηση, για όποιες ζημίες προκύψουν και για διαφυγόντα κέρδη».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1: Ο Όσουλα τιμώρησε την ομάδα του Κάρικ
- Σοσιεδάδ – Μπιλμπάο 1-0: Στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην Ατλέτικο οι «κυανόλευκοι»!
- Μπράιτον – Άρσεναλ 0-1: «Διπλό» με Σάκα και +7!
- Αμβούργο – Λεβερκούζεν 0-1: Τρίποντο με «υπογραφή» Κοφάνε για τις Ασπιρίνες
- Βιλνέβ – Αθηναϊκός 78-70: Στους τελικούς, παρά την ήττα, η ομάδα του Βύρωνα! (vid)
- Λουτσέσκου: «Σκοράραμε δύο γκολ από καθαρά πέναλτι, από λάθη των αμυντικών τους»
- Αποθέωση του Γκιμπς – Γουάιτ για το φανταστικό γκολ κόντρα στην Σίτι (vids)
- Λέτο: «Θα πρέπει ο διαιτητής να μας πει πώς έδωσε αυτό το πέναλτι στον ΠΑΟΚ – Κατέστρεψε το παιχνίδι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-1-315x220.jpg)



















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442