Κόντρα στη Γερμανία για το γόητρο και την 5η θέση η εθνική πόλο ανδρών
Η εθνική πόλο των ανδρών ολοκληρώνει αύριο, Σάββατο (13:00), τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν, διεκδικώντας την πέμπτη θέση της τελικής κατάταξης με αντίπαλο τη Γερμανία.
Η εθνική πόλο των ανδρών ολοκληρώνει αύριο, Σάββατο, τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν, διεκδικώντας την πέμπτη θέση της τελικής κατάταξης με αντίπαλο τη Γερμανία.
Πρόκειται βέβαια για ένα ματς γοήτρου κατά κύριο λόγο, αφού και οι δύο ομάδες πήγαν στην Ολλανδία με βασικό στόχο να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για το προολυμπιακό τουρνουά του Εντμοντον και το κατάφεραν από την Α΄ φάση.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, ενώ στον πάγκο θα επιστρέψει ο Ντράγκαν Αντριτς, ο οποίος κάθησε στην εξέδρα στον προημιτελικό με το Μαυροβούνιο, αφού ήταν τιμωρημένος για την αποβολή του στο παιχνίδι της Α΄ φάσης με την Ιταλία. Το αυριανό ματς θα αρχίσει στις 13:00 ώρα Ελλάδας.
Η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 3-1 με ανατροπή την Τότεναμ και την άφησε έναν πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Καταδίκασε την ομάδα του με πέναλτι και αποβολή ο Φαν ντε Βεν.
Η Βαλένθια ενώ προηγούνταν άνετα καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, βρέθηκε στα τελευταία λεπτά με την πλάτη στον τοίχο, όμως το καλάθι του Μπαντιό της χάρισε τη νίκη.