Ο τραυματισμός του Γεωργιάδη φέρνει μεταγραφή στην Τούμπα
Εάν πριν από την προπόνηση της Παρασκευής η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που να μπορεί να παίζει και στις τρεις θέσεις της επίθεσης ήταν σχεδόν απαραίτητη, η είδηση του τραυματισμού του Γιώργου Γεωργιάδη, ο οποίος υπέστη θλάση Β’ βαθμού και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα, μάλλον κάνει επιβεβλημένη τη μεταγραφή επιθετικού-εξτρέμ.
Εάν πριν από την προπόνηση της Παρασκευής η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που να μπορεί να παίζει και στις τρεις θέσεις της επίθεσης ήταν σχεδόν απαραίτητη, η είδηση του τραυματισμού του Γιώργου Γεωργιάδη, ο οποίος υπέστη θλάση Β’ βαθμού και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα, μάλλον κάνει επιβεβλημένη τη μεταγραφή επιθετικού-εξτρέμ.
Μια ώρα περίπου πριν ξεκινήσει η προπόνηση του ΠΑΟΚ βγήκε η διάγνωση για τον τραυματισμό του 24άχρονου μεσοεπιθετικού με θλάση β’ βαθμού στον λαγονοψοΐτη κάτι που σημαίνει ότι θα λείψει για περίπου τέσσερις εβδομάδες.
Ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και τελικά η ανησυχία δεν ήταν αδικαιολόγητη. Μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε, το πόρισμα έδειξε ότι τα πράγματα είναι σοβαρά.
Από τη στιγμή που πλέον δεν υπάρχει Βιεϊρίνια, ο Γεωργιάδης ήταν ο μοναδικός ακραίος επιθετικός (αριστερά) που βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Μετά, όμως, από τη σημερινή δυσάρεστη εξέλιξη ενδέχεται να παίξει ο Μπερτράν Ρομπέρ στο κυριακάτικο παιχνίδι της Ξάνθης. Βέβαια δεν αποκλείεται ο Μπόλονι να… βαφτίσει κάποιον άλλον ως αριστερό χαφ εξτρέμ.
Ο Γεωργιάδης, λόιπόν θα απουσιάσει σίγουρα από το προσεχές παιχνίδι με την Ξάνθη, από αυτά με Πανιώνιο και Εργοτέλη για το πρωτάθλημα, αλλά και από το ντέρμπι με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας. Ο νεαρός άσος πήρε φανέλα βασικού στον αγώνα με το Λεβαδειακό μετά την αποχώρηση του Βιεϊρίνια, αλλά ο τραυματισμός του ήρθε στη χειρότερη χρονική στιγμή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπαρτζώκας στους παίκτες του: «Παίξαμε σαν Ολυμπιακός, όλα τα εύσημα σε εσάς» (vid)
- ΜακΚίσικ: «Είμαι 35, αλλά ποιον καλύτερο θα βρει ο Ολυμπιακός στην θέση μου;»
- Αγωγή της μαγείρισσας κατά του Νεϊμάρ
- Μπαρτζώκας: «Βλέπετε τι μάχη γίνεται στην 10η, 11η θέση, παλεύουν ομάδες με τρομερό ρόστερ και καλούς προπονητές»
- Χέιζ-Ντέιβις: «Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι»
- Γουλβς – Λιβερπουλ 1-3: Πήρε εκδίκηση και πέρασε στα προημιτελικά του FA Cup
- Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: «Διπλό» με buzzer beater του Βαλβέρδε στο 90+4′
- Αταμάν: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/will-truettner-QprJgwK27us-unsplash-1-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442