Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
«Καλύτερος ο Μαρινάκης από τον ερυθρόλευκο ρέφερι Γιάχο»

«Καλύτερος ο Μαρινάκης από τον ερυθρόλευκο ρέφερι Γιάχο»

Ο Βλάσης Τσάκας δεν λέει να αφήσει τα φώτα της δημοσιότητας να σβήσουν από πάνω του και κάθε λίγο και λιγάκι κάνει δηλώσεις που κεντρίζουν το ενδιαφέρον αναφορικά με την επένδυση του πρίγκιπα Αλ Σαούντ στον Παναθηναϊκό. Αυτή τη φορά, όμως, μίλησε για τον ορισμό του Γιάχου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και κατήγγειλε ότι πρόκειται για ένα «ερυθρόλευκο παιδί», ενώ θα ήταν καλύτερο για τον Παναθηναϊκό να σφύριζε ο... Μαρινάκης!

Ο Βλάσης Τσάκας δεν λέει να αφήσει τα φώτα της δημοσιότητας να σβήσουν από πάνω του και κάθε λίγο και λιγάκι κάνει δηλώσεις που κεντρίζουν το ενδιαφέρον αναφορικά με την επένδυση του πρίγκιπα Αλ Σαούντ στον Παναθηναϊκό. Αυτή τη φορά, όμως, μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για τον ορισμό του Γιάχου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και κατήγγειλε ότι πρόκειται για ένα «ερυθρόλευκο παιδί», ενώ θα ήταν καλύτερο για τον Παναθηναϊκό να σφύριζε ο… Μαρινάκης!

– Στο Καραϊσκάκη θα πάτε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό;
«Όχι. Στο Καραϊσκάκη δεν θα πάω αν και ζήτησα να προσκληθώ. Φρόντισαν γι’ αυτό από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και χαίρομαι που τα βρήκαν, έστω και στο συγκεκριμένο θέμα. Θέλω όμως να πω ότι δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά. Αυτό που φοβόμαστε και έλεγαν οι πληροφορίες μας εδώ και μέρες, ότι δηλαδή γίνονται κάποιες μεθοδεύσεις απ’ την αρχή της εβδομάδας δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν. Ο κύριος Βασσάρας και ο κύριος Σαρρής όρισαν ένα… ερυθρόλευκο παιδί, τον κ. Γιάχο να σφυρίξει στο ντέρμπι».

– Κάνετε μια σοβαρή καταγγελία;

«Το καταγγέλλουμε ευθέως. Αφού δεν το κάνει ο επίσημος Παναθηναϊκός, το καταγγέλλουμε εμείς. Καλύτερα για εμάς θα ήταν να σφύριζε ο κύριος Μαρινάκης παρά ο κ. Γιάχος. Μήπως δεν έγιναν διάφορα νομικά τερτίπια και έτσι αποκλείστηκε απ’ τους υποψήφιους να σφυρίξουν ο κύριος Κάκκος».

– Πέρα απ’ την διαιτησία, πως βλέπετε το ματς όσον αφορά τον Παναθηναϊκό…
«Ο Παναθηναϊκός με την δυναμική που έχει, το καλό ποδόσφαιρο που παίζει και την άριστη ψυχολογία μια και είναι πρώτος, αν πιάσει παιχνίδι όπως αυτό της Τούμπας, πιστεύω ότι θα νικήσει και τον Γιάχο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο