Τη δική του... παρέλαση στη Θεσσαλονίκη έκανε ο Παναθηναϊκός κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με το επιβλητικό 3-1. Το γκολ του Κλέιτον άνοιξε τον δρόμο στους «πράσινους» που πάτησαν «γκάζι» στο Β' ημίχρονο, φτάνοντας στον θρίαμβο με γκολ των Κουίνσι και Λέτο, ενώ για τον ΠΑΟΚ μείωσε ο Βιεϊρίνια με πέναλτι που... εφηύρε ο Κουκουλάκης! Στο άλλο κατ' ευφημισμών ντέρμπι της ημέρας, η ΑΕΚ «καθάρισε» τον με 3-0 τον Άρη και έστειλε τον Τσιώλη στην... ηλεκτρική καρέκλα! Λαζαρίδης (αυτ.), Λυμπερόπουλος και Κάλα τα γκολ της Ένωσης. Βαθμολογική ανάσα για τον Εργοτέλη που νίκησε 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης στην αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
3-1. Το γκολ του Κλέιτον άνοιξε τον δρόμο στους «πράσινους» που πάτησαν «γκάζι» στο Β' ημίχρονο, φτάνοντας στον θρίαμβο με γκολ των Κουίνσι και Λέτο, ενώ για τον ΠΑΟΚ μείωσε ο Βιεϊρίνια με πέναλτι που... εφηύρε ο Κουκουλάκης! Στο άλλο κατ' ευφημισμών ντέρμπι της ημέρας, η ΑΕΚ «καθάρισε» τον με 3-0 τον Άρη και έστειλε τον Τσιώλη στην... ηλεκτρική καρέκλα! Λαζαρίδης (αυτ.), Λυμπερόπουλος και Κάλα τα γκολ της Ένωσης. Βαθμολογική ανάσα για τον Εργοτέλη που νίκησε 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης στην αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
&source=in.gr">
Τη δική του… παρέλαση στη Θεσσαλονίκη έκανε ο Παναθηναϊκός κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με το επιβλητικό 3-1. Το γκολ του Κλέιτον άνοιξε τον δρόμο στους «πράσινους» που πάτησαν «γκάζι» στο Β’ ημίχρονο, φτάνοντας στον θρίαμβο με γκολ των Κουίνσι και Λέτο, ενώ για τον ΠΑΟΚ μείωσε ο Βιεϊρίνια με πέναλτι που… εφηύρε ο Κουκουλάκης! Στο άλλο κατ’ ευφημισμών ντέρμπι της ημέρας, η ΑΕΚ «καθάρισε» τον με 3-0 τον Άρη και έστειλε τον Τσιώλη στην… ηλεκτρική καρέκλα! Λαζαρίδης (αυτ.), Λυμπερόπουλος και Κάλα τα γκολ της Ένωσης. Βαθμολογική ανάσα για τον Εργοτέλη που νίκησε 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης στην αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
* Ένταση στο γήπεδο της Τούμπας περίπου 1,5 ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ – ΠΑΟ. Έξω από τη Θύρα 4 οπαδοί του ΠΑΟΚ πέταξαν αντικείμενα σε κλούβες των ΜΑΤ και στη συνέχεια η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και για λίγη ώρα έγινε πανικός. Διαβάστε τι έγινε στα ματς του Σαββάτου
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.