Πρόκριση για τους πιτσιρικάδες της Άρσεναλ, αποκλεισμός για την Τότεναμ
Με αρκετούς από τους παίκτες της δεύτερης ομάδας της - όπως απαιτεί η παράδοση του Αρσέν Βενγκέρ - η Άρσεναλ πήρε την πρόκριση στον επόμενο γύρο του League Cup Αγγλίας, νικώντας 3-1 τη Σριούσμπερι, ομάδα 4ης κατηγορίας, στο «Εμιρεϊτς». Έξι εφήβους «έριξε» ο Βενγκέρ στο ματς.
Με τον Μάικλ Όουεν να πετυχαίνει δύο γκολ προκρίθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-0).
Στα πέναλτι αποκλείστηκε η Τότεναμ με 7-6 εκτός έδρας από την Στόουκ. Στην παράταση η Νιούκαστλ ξεπέρασε το εμπόδιο της Νότιγχαμ Φόρεστ με 4-3.
Με αρκετούς από τους παίκτες της δεύτερης ομάδας της – όπως απαιτεί η παράδοση του Αρσέν Βενγκέρ – η Άρσεναλ πήρε την πρόκριση στον επόμενο γύρο του League Cup Αγγλίας, νικώντας 3-1 τη Σριούσμπερι, ομάδα 4ης κατηγορίας, στο «Εμιρεϊτς».
Οι «κανονιέρηδες» μάλιστα βρέθηκαν πίσω στο σκορ με γκολ του Κόλινς στο 16′. Στη συνέχεια οι Γκιμπς (33′), Τσάμπερλεϊν (58′) και Μπέναγιουν (78′) έδωσαν την πρόκριση στην αντίπαλο του Ολυμπιακού στον όμιλο του Champions League.
Έξι εφήβους «έριξε» ο Βενγκέρ στο ματς: Μικέλ, Τζένκινσον, Οζιακούπ, Μιγιαϊτσι, Τσάμπερλεϊν, Ανέκε.
Με δύο γκολ του Μάικλ Όουεν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε στον 4ο γύρο του League Cup. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε με 3-0 την Λιντς στο «Έλαντ Ρόουντ» και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του League Cup. Δύο γκολ πέτυχε ο Μάικλ Όουεν και ένα ο Ράιαν Γκιγκς.
Αποκλείστηκε η Τότεναμ
Στα πέναλτι αποκλείστηκε η Τότεναμ με 7-6 εκτός έδρας από την Στόουκ. Στην παράταση η Νιούκαστλ ξεπέρασε το εμπόδιο της Νότιγχαμ Φόρεστ με 4-3.