Νίκη κόντρα στην… περίεργη Γεωργία για πολλούς λόγους θέλει ο Ζούρος
Το πάθημα έγινε το μάθημα για την εθνική μας ομάδα μετά την ήττα από τη Ρωσία όπως παραδέχθηκε ο Ηλίας Ζούρος. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε για τον αγώνα της Δευτέρας με την Γεωργία, αλλά και τη συνέχεια της Εθνικής ομάδας στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας. Την ίδια στιγμή, Ξανθόπουλος και Παπανικολάου ζήτησαν τη νίκη στην τελευταία ημέρα της Β' φάσης, ακόμη κι αν ο αγώνας με τη Γεωργία δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Βίντεο... θεραπεία για την Εθνική περιμένοντας αντίπαλο στους «8». Δείτε το μεγάλο αφιέρωμα του sports.in.gr στο Ευρωμπάσκετ αλλά και το blog του Αργύρη Πεδουλάκη.
Βίντεο... θεραπεία για την Εθνική περιμένοντας αντίπαλο στους «8». Δείτε το μεγάλο αφιέρωμα του sports.in.gr στο Ευρωμπάσκετ αλλά και το blog του Αργύρη Πεδουλάκη.
&source=in.gr">
Το πάθημα έγινε το μάθημα για την εθνική μας ομάδα μετά την ήττα από τη Ρωσία όπως παραδέχθηκε ο Ηλίας Ζούρος. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε για τον αγώνα της Δευτέρας με την Γεωργία, αλλά και τη συνέχεια της Εθνικής ομάδας στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας. Την ίδια στιγμή, Ξανθόπουλος και Παπανικολάου ζήτησαν τη νίκη στην τελευταία ημέρα της Β’ φάσης, ακόμη κι αν ο αγώνας με τη Γεωργία δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.
«Θέλουμε τη νίκη επί της Γεωργίας, όχι μόνο για ψυχολογικούς λόγους. Η χθεσινή (σ.σ.: σαββατιάτικη) ήταν μια κακή βραδιά. Δικαιούμαστε μια κακή βραδιά. Νομίζω πως βγήκε η πίεση από το μυαλό των παικτών μετά από τρία πολύ καλά παιχνίδια και τρεις σημαντικές νίκες.
» Η πρόκριση για την οκτάδα, που είχε έρθει πριν από το παιχνίδι, χαλάρωσε το μυαλό και τα πόδια των παικτών. Αυτό που θέλω είναι να βελτιώνουμε πάντα την άμυνά μας. Σε αυτό το κομμάτι δίνω έμφαση. Είμαι ικανοποιημένος, γιατί τα παιδιά καταλαβαίνουν πάντα, είναι πολύ σοβαροί και συνεχίζουμε τη δουλειά μας.
» Φτάσαμε στα προημιτελικά άξια, αλλά θέλουμε τη νίκη κόντρα στη Γεωργία, που είναι μία περίεργη ομάδα, που παίζει ασυνήθιστο μπάσκετ. Πρέπει να φρεσκαριστούμε για να είμαστε έτοιμοι για το Κάουνας. Η ομάδα χτίστηκε φέτος για να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Ακόμη κι αν κερδίζαμε χθες, πάλι τρίτοι θα καταλήγαμε. Σημασία έχει να είμαστε σοβαροί μέχρι το τέλος και να κρατήσουμε την εικόνα που έχουμε δημιουργήσει και το σεβασμό που έχουμε κερδίσει».
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε τις καθιερωμένες δηλώσεις ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (8/3, 21:00) και αναφέρθηκε στην ετοιμότητα του Ντάνιελ Ποντένσε και την πιθανή συμμετοχή του στο μεγάλο παιχνίδι.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και Νόβακ Τζόκοβιτς διατηρούν πολύ καλές σχέσεις κι έτσι θα παίξουν μαζί στο διπλό του Indian Wells – Πότε θα κάνει πρεμιέρα το ελληνοσερβικό δίδυμο.
Συναγερμός για τον Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς ο προπονητής του Πορτογάλου σταρ της Αλ Νασρ αποκάλυψε πως ίσως τα πράγματα με τον τραυματισμό του να είναι σοβαρότερα από ότι αρχικά είχε φανεί.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας