Η άσημη Οντρέ Μπεργκό θα είναι η αντίπαλος της Λένας Δανιηλίδου στον πρώτο προκριματικό γύρο του Ρολάν Γκαρός. Η 26χρονη Γαλλίδα βρίσκεται στο Νο 248 της παγκόσμιας κατάταξης, είναι δεξιόχειρας και θα βρεθεί πρώτη φορά αντιμέτωπη με την Ελληνίδα τενίστρια. Η νικήτρια θα αντιμετωπίσει είτε το Νο11 του ταμπλό των προκριματικών, την Ουκρανή Λεσία Τσουρένκο είτε την Μάσα Ζεκ Πέσκιριτς από τη Σλοβενία.
Η Εθνική μας ομάδα μπαίνει στην κλήρωση του Nations League στις 12 Φεβρουαρίου στις Βρυξέλλες – Αναλυτικά όλα τα γκρουπ δυναμικότητας και οι ημερομηνίες
Στις 11 Φλεβάρη του ΄24 ο Ολυμπιακός ανακοινώνει την πρόσληψη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και όσα ακολούθησαν φαντάζουν σαν μια αιωνιότητα που θα μείνει χαραγμένη στην «ερυθρόλευκη» ιστορία.