Την απογοήτευσή του για την ήττα του Παναθηναϊκού με 2-0 από τη Λάρισα εξέφρασε ο Σωτήρης Νίνης. Ο μεσοεπιθετικός των «πρασίνων», ο οποίος δεν είχε καλή απόδοση στο «AEL FC ARENA» και αντικαταστάθηκε από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα μόλις το 39' της αναμέτρησης, έγραψε στην σελίδα του στο twitter: «Worst day than ever» (σ.σ. Η χειρότερη ημέρα από ποτέ).
Την απογοήτευσή του για την ήττα του Παναθηναϊκού με 2-0 από τη Λάρισα εξέφρασε ο Σωτήρης Νίνης. Ο μεσοεπιθετικός των «πρασίνων», ο οποίος δεν είχε καλή απόδοση στο «AEL FC ARENA» και αντικαταστάθηκε από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα μόλις το 39′ της αναμέτρησης, έγραψε στην σελίδα του στο twitter: «Worst day than ever» (σ.σ. Η χειρότερη ημέρα από ποτέ).
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και αυτά που έγραψε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος από την πλευρά του έγραψε: «Λάρισα-Παναθηναϊκός 2-0, ένα παιχνίδι που θέλω να ξεχάσω».
Τα δύο μηνύματα των παικτών του Παναθηναϊκού εκφράζουν τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού», τόσο για την ήττα από τη Λάρισα, όσο και για το σερί αρνητικών αποτελεσμάτων που τους έχει φέρει σε απόσταση 13 βαθμών από την κορυφή.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.