Πάει Λονδίνο ο Γρηγοριάδης με 54.41 στα 100μ. ύπτιο
Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Αρης Γρηγοριάδης στα 100μ. ύπτιο καθώς σημείωσε επίδοση 54.04 και βελτίωσε κατά πολύ το 54.41 που είχε πετύχει την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη.
Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Αρης Γρηγοριάδης στα 100μ. ύπτιο, κατά τη διάρκεια διεθνούς μίτινγκ στο Βερολίνο.
Ο Ελληνας κολυμβητής, αν και δεν είχε τον παραμικρό ανταγωνισμό, σημείωσε επίδοση 54.04 και βελτίωσε κατά πολύ το 54.41 που είχε πετύχει την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη.
Μάλιστα, με το χρόνο αυτό ο πρωταθλητής του Αρη Θεσσαλονίκης πιάνει και το υψηλό όριο που έχει θέσει η FINA για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου (54.40, τα όρια έχουν τεθεί σε ισχύ από την 1η Μαρτίου).
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.