Ο μάνατζερ του Γκοβού τονίζει ότι ο Γάλλος δεν είναι ερασιτέχνης
Την πίστη του πως η άποψη της διοίκησης του Παναθηναϊκού μπορεί να αλλάξει και ο Γκοβού θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, εξέφρασε με δηλώσεις του ο μάνατζερ του γάλλου άσου στην εφημερίδα «Εξέδρα», Τζον Μπικό.
Την πίστη του πως η άποψη της διοίκησης του Παναθηναϊκού μπορεί να αλλάξει και ο Γκοβού θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, εξέφρασε με δηλώσεις του ο μάνατζερ του γάλλου άσου, Τζον Μπικό.
«Θα συναντηθώ με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού σύντομα, πιθανόν την επόμενη εβδομάδα. Το σίγουρο είναι πως η κατάσταση δεν είναι ακόμη καταστροφική. Οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό είναι έξυπνοι άνθρωποι, το ίδιο και ο Γκοβού» τόνισε ο Μπικό στην εφημερίδα Εξέδρα και στη συνέχεια τόνισε πως ο πελάτης του είναι καλός επαγγελματίας.
«Εχει αποδείξει ποιος είναι, δεν είναι ερασιτέχνης. Πάντα έδειχνε σεβασμό στους άλλους και είχε σωστή νοοτροπία. Υπάρχει μία φράση στη Βίβλο που λέει «ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω» τόνισε.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Στα χέρια του κρατάει ο Ολυμπιακός την παραμονή στην πρώτη τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας στα play-off της Euroleague - Τι ισχύει με τις ισοβαθμίες και τι χρειάζονται οι «ερυθρόλευκοι» στις τελευταίες αγωνιστικές.
Το Αμύντας - Ανόρθωση έκρινε για τους γηπεδούχους την παραμονή στην Α1 Γυναικών ενώ υποβιβάστηκε η ομάδα του Βόλου (92-87), ωστόσο το ματς τελείωσε με σύρραξη στο παρκέ...
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας