Επεισόδια μεταξύ οπαδών και ζημιές σε Ίλιον και Νέα Φιλαδέλφεια
Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο Ίλιον και τη Νέα φιλαδέλφεια με πρωταγωνιστές οπαδούς του Παναθηναϊκού κατά πρώτο λόγο και της ΑΕΚ.
Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο Ίλιον και τη Νέα φιλαδέλφεια με πρωταγωνιστές οπαδούς του Παναθηναϊκού κατά πρώτο λόγο και της ΑΕΚ.
Ειδικότερα, λίγο πριν τις 20:00, άτομα που έφεραν διακριτικά του Παναθηναϊκού προκάλεσαν σοβαρές ζημιές σε μία καφετέρια και ένα ταχυφαγείο, τα οποία βρίσκοταν στο ίδιο κτήριο με τα γραφεία συνδέσμου του Ολυμπακού στο Ίλιον.
Μετά τη λήξη του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, περίπου 150 μηχανές με οπαδούς των «πρασίνων» ξεκίνησαν από το γήπεδο με προορισμό τη Νέα Φιλαδέλφεθα, προκειμένου να συναντηθούν με τους αντίστοιχους της ΑΕΚ, οι οποίοι αναχωρούσαν από το ΟΑΚΑ όπου διεξήχθη ο αγώνας της «Ένωσης» με τον Εργοτέλη.
Με την επέμβαση της Αστυνομίας, το γκρουπ των 150 μηχανών διασκορπίστηκε, ωστόσο τα επεισόδια δεν αποφεύχθηκαν καθώς οπαδοί των δύο ομάδων κατάφεραν να συναντηθούν στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια.
Οι πληροφορίες αναφέρουν την ύπαρξη τραυματιών καθώς και τη σύλληψη περίπου τριάντα ατόμων.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Μετεξεταστέος μένει ο Στεφάν Λανουά και στους ορισμούς των ξένων διαιτητών, για παράδειγμα ήρθαν οι εννέα από τους 35 ελίτ και οι τρεις από τους 14 της πρώτης κατηγορίας. Όλα τα στοιχεία με ονόματα
Μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας από τους οπαδούς του ΟΦΗ, καθώς από την Τρίτη (24/3) έχουν φύγει παραπάνω από 4.200 εισιτήρια, μαζί με τα τρία τσάρτερ.